Visi jeung Misi

Visi jeung Misi

Salaku panyadia solusi énergi pinter dipikawanoh global sarta produsén modul surya, Prostar ieu dedicated ka babagi bisnis na kalawan pagawé sarta babagi hasil mibanda mitra. Di Prostar Solar, nilai urang ngatur hubungan kami jeung konsumén urang jeung unggal lianna. Aranjeunna ngaktipkeun kabeh karyawan urang di sakuliah dunya, dina unggal jenis pakasaban, ngartos anu kami salaku parusahaan, naon we nangtung pikeun, jeung paling importantly, kumaha carana neangan usaha nu dipigawé. nilai urang anu ditulis pikeun mere ilham na pituduh, sabab kumaha urang buka ngeunaan achieving kasuksésan perkara saloba naon urang ngahontal. Urang ajak duanana karyawan na mitra kami ka enrich karaharjaan sosial jeung ékonomi ku contributing kana ngembangkeun energi bersih langkung affordable.

Nempatkeun Konsumén Mimiti
• Kami nempatkeun nasabah di puseur unggal kaputusan urang ngadamel
• Urang nyieun solusi basajan tur elegan jeung interaksi
• Simkuring antisipasi tantangan tur ngajawab aranjeunna seamlessly

Meunang Duaan
• Urang kolaborasi di sakuliah fungsi, lantaran gawe bareng ngahasilkeun solusi hadé
• Urang ngawangun partnerships kuat internal tur externally
• Simkuring difokuskeun naon perkara ku pamahaman dibagikeun strategi jeung tujuan Prostar Solar urang

Ngakibatkeun Decisively
• Simkuring empower pinter putusan-pembuatan sarta ngarojong kaputusan urang ngadamel
• Urang ajak nyokot resiko na diajar ti duanana kasuksésan sarta kagagalan
• Urang ngawangun trust, kayakinan na decisiveness pisan kadar

Innovate Relentlessly
• Kami anu ulet ngeunaan nyungsi cara hadé jeung ngaronjatkeun unggal dintenna
• Kami nangtukeun standar industri jeung konsistén ngangkat bar
• Kami komitmen ka learning gancang, sarta kami latihan eupan balik konstruktif jeung perdebatan keur manggihkeun solusi hadé

Ulah ka Katuhu Thing
• Kami salawasna minuhan commitments kami ka konsumén urang, shareholders urang na silih
• Simkuring jawara standar pangluhurna etika, kaamanan, kualitas sarta kelestarian
• Simkuring nyandak tanggungjawab pribadi pikeun ngaronjatkeun pangeusina sarta komunitas nu urang beroperasi

Jadi nguntungkeun dina A Jalan sustainable
Urang ngakibatkeun bisnis urang ka kasuksésan jeung mawa mulih ka shareholders ngaliwatan rajin pursuing visi parusahaan, ngajaga win a / meunang hubungan sareng mitra bisnis, jeung maximizing nilai ka konsumén.

Bagikeun Kasuksesan kalawan karyawan
Urang pageuh yakin yén kasuksésan urang salaku hiji perusahaan raket gumantung kana bakat, kaahlian, jeung kaahlian ti urang urang jeung kamampuh alat anu fungsina jadi tim terpadu pageuh. Urang hormat karya masarakat, urang ngajaga kauntungan karyawan urang ', urang ajak karyawan janten kabuka pikeun tantangan tur kreasi sarta nyadiakeun rojongan kuat pikeun mantuan aranjeunna nerapkeun gagasan konstruktif. Ti duanana mangrupa karaharjaan jeung pendekatan karir, Prostar Solar babagi pertumbuhan bisnis jeung kasuksésan jeung tim komunitas global na.


WhatsApp Online Chat !