Panalungtikan jeung Pengembangan

Panalungtikan jeung Pengembangan Center

Urang mastikeun turutan ISO 9001: 2000 standar, urang boga jabatan kamerdikaan pikeun R & D na QC kalawan 20 insinyur. Kalobaannana gaduh pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina téhnologi UPS. 

Urang nawiskeun jasa tukang ngaput-design papanggih sarat husus Anjeun. 

 

Kasalametan Laboratorium Tés

Kasalametan Laboratorium Tés

Réliabilitas Laboratorium Tés

Réliabilitas Laboratorium TésRéliabilitas Laboratorium TésRéliabilitas Laboratorium Tés


WhatsApp Online Chat !