Control kualitas

Control kualitas

Di Prostar, kami committed kana produksi tina produk kualitas pangluhurna pikeun konsumén urang.

Kami geus dilaksanakeun rupa-rupa sistem manajemen kualitas. Tur geus bebas mumpuni pikeun ISO9001 na ISO14001.

Sakabéh usaha ieu mastikeun yén urang ngahontal tingkat luhur konsistensi dina produk urang, jeung nu konsumén urang salawasna nampi produk ti kualitas pangluhurna.

 

System Control kualitas

Control kualitas

Produk Manufaktur Aliran Bagan

Control kualitas

Manajemén ranté suplai

Control kualitas

Warudoyong customer

Control kualitas


WhatsApp Online Chat !