Propil Prostar

Prostar

Guangdong Prostar Anyar Energy Téhnologi Co., Ltd. (heubeul ngaran parusahaan:. Foshan Prostar Élmu & Téhnologi Development Co., Ltd) mangrupa perusahaan babarengan invested ku AS, Taiwan jeung Daratan Cina kalawan leuwih ti sababaraha taun pikeun manufaktur sarta pangalaman dagang .

Prostar UPS ieu nyetél dina 1998, specializes di desain jeung produksi kualitas luhur OEM na Prostar brand sorangan tina industri Uninterruptible Power Supply (UPS), Daya Inverter, panels Solar, Solar Power System jeung sistem generasi Angin Power, sarta Darurat Power Supply ( EPS) ogé accu gudang bébas-pangropéa.

Prostar ngabogaan Desain pisan dialam profésional sarta Departemen Panalungtikan anu dianggo raket jeung konsumén pikeun ngembangkeun produk maranéhanana ogé ngarancang nu kantos ngembangna Prostar rentang brand. Babagian séjén kaasup Quality Control Center, purchasing & Center Produksi, sarta Penjualan na Palanggan Service Center.

Prostar téh kaluar liwat jawab kampanye bisnis jeung jasa dina Cina Daratan. Ngaliwatan dékade usaha hébat, Prostar geus dijadikeun poster branded runtuyan suplai kakuatan sarta accu loba dipaké dina widang keuangan, Telecom, kakuatan listrik, kimia bensin, keuangan sarta perpajakan Cina, sarta geus honorably commented ku klien. Nyandak jeung nyieun produk-kelas dunya kalawan dangong professionally earnest sakumaha tanggungjawab anak, Prostar insists on ulikan konstanta sarta inovasi pikeun narékahan pikeun naek gempungan anyar karir teh. Urang proudly lengket sumanget "kajembaran, Gotong royong, saing sarta Kreativitas".

Guangdong Prostar Anyar Energy Téhnologi Co., Ltd. mibanda sababaraha tanaga teknis ngalaman, jeung sakabéh pagawé kami geus tunduk kana latihan teknis profésional sarta ujian. Prostar lulus auténtikasi of ISO9001, ISO14001, CE, RoHS na IQNet (nagara anggota di sakuliah dunya leuwih ti 30). manajemén kualitas nu ketat tur ati méré klien kapercayaan hébat. Pikeun taun, anu produk Prostar branded nu lega disebarkeun sakuliah Éropa ogé Affrica, Oséania, Asia Tenggara, Amérika Kidul sarta Wétan Tengah.

Ngaliwatan integrasi sarta optimasi sumberdaya, Prostar fokus dina tata strategis of Quality, Struktur, Marketing, Pantun jeung Juara. Upholding prinsip "Palanggan jeung kredibilitas munggaran", urang yakin yén optimasi kualitas efisien teh prerequisite gawang pamungkas kami tina kapuasan customer. Urang diondang sadayana konsumén urang keur ngarojong kami tur dianggo raket ngahiji pikeun ngahontal benefit silih. Tulus mudahan urang tiasa ibadah ka anjeun dina mangsa nu bakal datang! Pikeun inquiries, Anjeun bisa ngirim kami hiji e-mail di info@prostar-cn.com.


WhatsApp Online Chat !