80KVA High Frequency Online UPS (3: 3)

80KVA High Frequency Online UPS (3: 3)

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

Tinggi Frékuénsi UPS Perkenalan Produk

Jupiter Series 3P / 3P  UPS tinggi Frékuénsi40K-120K nyadiakeun faktor dayana kaluaran hadé nepi ka 0.9 kalawan kinerja luhur jeung efisiensi keur aplikasi kritis. Runtuyan Jupiter anu dilarapkeun téhnologi konversi ganda online mun éféktif ngawates ngalawan gangguan jaringan tur ngaktipkeun uptime beban luhur. A Digital Signal Processor (DSP) kontrol nyadiakeun solusi ningkat kalawan performance.This tinggi Jupiter runtuyan 3P / 3P runtuyan 40K-120K oge cocog pikeun printer laser sarta sistem ultrasound load.Front Panel design operasi, operasi panel LCD tombol multifungsi, lalaki ramah panganteur -machine, adjoin Besar jeung instalasi parabot sadia, ngurangan spasi instalasi tina wates UPS, pangropéa jeung ngagantian merenah.

 

fungsi Fitur 

 

1. Kaluaran faktor daya 0.9 

runtuyan Jupiter (PHT3340 ~ PHT33120) anu nyadiakeun faktor dayana kaluaran nepi ka 0.9 kalawan kinerja luhur jeung efisiensi.

 

2. Online téhnologi konversi ganda kalawan kontrol DSP

runtuyan Jupiter anu dilarapkeun téhnologi konversi ganda online mun éféktif ngawates ngalawan gangguan jaringan tur ngaktipkeun uptime beban luhur. A Digital Signal Processor (DSP) kontrol nyadiakeun solusi ningkat kalawan kinerja tinggi.

 

3. kontrol Advanced kalawan teung pembatalan téhnologi adaptif Feed (AFC) pikeun distorsi harmonic pisan low.

Ku canceling input harmonik arus jeung output tegangan, efek ngabahayakeun tina suntik harmonik kana jaringan kakuatan anu ngaleungitkeun sarta eta bakal ningkatkeun integritas beban.

 

4. Spasi-nyimpen design ci

Pamakéan téhnologi transformerless ngamungkinkeun hiji réduksi considerable tina beurat sarta volume unit.

 

5. aksés Front ngajadikeun pangropéa jeung ngagantian gampang

Hareup design operasi Panel, operasi panel LCD tombol multifungsi, ramah panganteur lalaki-mesin, adjoin Besar jeung instalasi parabot sadia, ngurangan spasi instalasi tina wates UPS, pangropéa jeung ngagantian merenah.

 

6. Dirarancang pikeun rupa-rupa beban béda

Beban kuat jeung kapasitas overload, kasaluyuan beban Good, bisa dilarapkeun keur rupa-rupa jenis béda beban.

 

7. lengkep ngeunaan palabuhan komunikasi

Nyadiakeun rupa-rupa palabuhan komunikasi, sapertos kawas USB, RS-232, RS-485, AS-400, kartu SNMP, kit paralel.

 

8. operasi kaleuleuwihan Sajajar kalawan nepi ka4 unit

Nepi ka 4 unit dina paralel bisa dijalankeun tanpa hardware tambahan, pikeun nampung nambahan dina paménta kakuatan ogé mun attain kakuatan redundancy kalawan integritas Sistim tinggi.

 

Fitur utama

 Leres ganda-konversi

 téhnologi DSP jaminan kinerja tinggi

 faktor dayana Kaluaran 0.9

 Active koréksi faktor daya dina sagala fase

 / 60 Hz mode frékuénsi converter 50 Hz

 mode operasi eco keur hemat energi (eco)

 kakuatan kaluar Darurat fungsi (EPO)

 generator cocog

 SNMP + USB + RS-232 sababaraha komunikasi

 3-tahap design ngecas extendable pikeun kamampuan batre dioptimalkeun

 angka batré adjustable pikeun modél lila-amprok

 bypass Purwokerto sadia

 operasi paralel Alus nepi ka 3 unit

80KVA (Tilu-in na Tilu beluk)

M odel

PHT 3380

C apacity

80KVA / 72KW

tahap

3-fase dina / 3-fase kaluar

batré tegangan

744V

ukuran, D  X W  X H (mm)

805X590X1320

Beurat Net ( K gs)

231

abdinput

input tegangan

3 x 380 VAC (3-fase + N) / 3 x 400 VAC (3-fase + N)

tegangan Range

+ 15% atawa -20%

prekuensi

50 / 60Hz ± 5Hz

kakuatan Factor

1.0

Total harmonik distorsi (THDi)

<2,5% @ 100% beban

watesan ayeuna

overload tinggi: PFC Wates (Discharging accu)

Inverter O utput

tegangan nominal

3 x 400 VAC (3-fase + N) / 3 x 380 VAC (3-fase + N)

katalitian

Cicing: ± 1%

prekuensi

50 / 60Hz sinkron ± 5% kalawan mains bolos ± 0.05%

Max. Speed ​​sinkron

± 0.1Hz / s

gelombang

Murni sinus Wave

Harmonik distorsi (THDv)

<1% (beban linier); <2,5% (beban Non-linier)

fase kapindahan

120 ° ± 1 ° (saimbang beban); 120 ° ± 2 ° (Imbalances 50% beban)

Dinamis Pamulihan Time

10ms. dina 98% tina nilai statik

overload Kamampuh

Fase overload:. 125% keur 10 mnt, 150% keur 60s; Total overload: 112% keur 10 mnt, 135% keur 60s.

crest Factor

2.8: 1

saimbangna tegangan

<1%

Wates ayeuna

300%

bypass statik

ngetik

Statik bypass Pindah

Voltaseu

3 x 400 VAC (3-fase + N) / 3 x 380 VAC (3-fase + N)

prekuensi

50 / 60Hz

aktivasina furqan

kontrol Microprocessor

mindahkeun Time

0ms

overload Time

200% keur 10s

Mindahkeun ka bypass

Geura, pikeun overloads luhureun 150%

Retransfer

Otomatis saatos alarem jelas

pangropéa bypass

ngetik

tanpa gangguan

Voltaseu

3 x 400 VAC (3-fase + N) / 3 x 380 VAC (3-fase + N)

prekuensi

50 / 60Hz

Gemblengna Kekecapan (AC Mode)

94%

B attery

Jenis Batré

Gumantung kana aplikasi

Nomer batré

2 x 31 PCS

Max.Charging Ayeuna

70.5A

E nvironment

Hawa sarta kalembaban

0-95% RH @ 0- 40 ° C (Non-condensing)

Luhurna operasi

<1000m

M anagement

Smart RS-232 atawa USB

Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7/8, Linux, Unix, Mac

pilihan SNMP

manajemén kakuatan ti manajer SNMP na web browser

 Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh. 

Pamaréntahan Department

jaminan Bank

kantor Automation

Precision Tambo Minangkabau Jeung Equipment

Server Room

Lembaga Panalungtikan ilmiah

Equipment Médis

Industrial otomatis

UPS tinggi Frékuénsi

Prostar PDF logo Jupiter Series UPS High Frequency (10KVA-120KVA)




Produk patali

WhatsApp Online Chat !