7Ah-250Ah AGM batre

7Ah-250Ah AGM batre

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

AGM batre

Runtuyan batré Prostar ngabogaan changement kimia nu dina kursus muatan & ngurangan salaku followings:

AGM batre

Kauntungan produk 

1. Long Desain Kahirupan 

Pamakéan beurat-tugas kalungguhan-kalsium alloy grids kalawan constrution anticorrosive enablesthe Prostar accupikeun tetep di layanan ngambang pikeun 10 taun.

Density 2. Luhur énergi 

Prostar geus ningkat mawa dénsitas énérgina ngeunaan 15% leuwih luhur (wh / I, wh / kg) ti accu comparable dina ngurangan durasi lila nulungan mendesain equipments janten leutik, torek jeung leuwih ongkos éféktif.

3. Kasalametan 

NO leakage éléktrolit baris lumangsung ti terminal atawa hal mastikeun operasi aman tur efisien.  

4. Purwokerto-Free 

5. Gas System tekenan Venting  

6. NO asam Free  

7. NO Equalizing Cas Requited  

8. Prostar ieu dilengkepan alat anti ledakan anu ngaronjatkeun kaamanan   

AGM batre

 

model Penjelasan

AGM batre

 

hirup layanan dirancang jeung hawa operasi

 

Series

hirup layanan dirancang (20 ℃)

hawa operasi

ngalesotkeun

ngeusian

panyimpenan

GP Series

dina 24Ah

6 Taun

-15 ℃ ~ 45 ℃

-10 ℃ ~ 40 ℃

-20 ℃ ~ 40 ℃

luhur 24Ah

10 Taun

-15 ℃ ~ 45 ℃

-10 ℃ ~ 40 ℃

-20 ℃ ~ 40 ℃

 

ciri produk  

1. Maké téhnologi assembly kedap kalawan kinerja ngurangan efisiensi tinggi alus teuing.

2. Kalayan desain husus, batréna moal ngurangan jumlah cairan listrik salila pamakéan, sanajan henteu perlu pikeun nambahkeun cai wae salila ngagunakeun waktos hirup.

3. Mangpaat grid alloy korosi-tahan unik, hirup layanan panjang.

4. Sadaya kalayan bahan baku purity tinggi, batré timer ngurangan téh minimal.

5. Ngagunakeun téhnologi sanyawa gas, batréna ngabogaan efisiensi sealing tinggi réaksi, teu présipitasi halimun, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, polusi-gratis.

6. Maké téhnologi sanyawa gas, batréna ngabogaan efisiensi sealing tinggi réaksi, teu présipitasi halimun, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, polusi-gratis.

AGM batre

model

nominal 

tegangan  (V)

Kapasitas  (Ah)

Dimension (mm / Kg [(± 5%)])

Terminal

rarancang

panjang

rubak

luhur

total

luhur

beurat

GP12-7

12

7 / 20HR

151

65

94

100

2,03

F2

D

GP12-7.5

12

7,5 / 20HR

151

65

94

100

2.2

F2

D

GP12-8.5

12

8,5 / 20HR

151

65

94

100

2.4

F2

D

GP12-10

12

10 / 20HR

152

99

96

102

3,15

F2

D

GP12-12

12

12 / 20HR

152

99

96

102

3,38

F2

D

GP12-18

12

18 / 20HR

181

77

167

167

5,18

L1

B

GP12-20

12

20 / 20HR

181

77

167

167

6,0

L1

B

GP12-24AQ

12

24 / 10HR

165

126

174

179

7,7

L6

B

GP12-24AT

12

24 / 10HR

165

126

174

174

7,7

T2

B

GP12-26AT

12

26 / 10HR

166

175

126

126

8,3

T2

B

GP12-33AQ

12

33 / 10HR

196

130

155

179

10,0

L7

A

GP12-33AT

12

33 / 10HR

196

131

155

167

10,0

T2

A

GP12-38AQ

12

38 / 10HR

197

166

174

179

12,3

L6

B

GP12-38AT

12

38 / 10HR

197

166

174

174

12,3

T2

B

GP12-42AQ

12

42 / 10HR

198

166

174

174

12,9

L7

B

GP12-42AT

12

42 / 10HR

198

166

174

174

12,9

T2

B

GP12-50AQ

12

50 / 10HR

258

134

200

200

15,5

L8

A

GP12-50BT

12

50 / 10HR

229

138

208

212

15,8

T3

A

GP12-55AP

12

55 / 10HR

229

138

208

226

16,3

L4

A

GP12-55AT

12

55 / 10HR

229

138

208

212

16,3

T3

A

GP12-65AQ

12

65 / 10HR

350

167

178

178

20,2

L9

B

GP12-65AT

12

65 / 10HR

350

167

178

178

20,2

T3

B

GP12-70AQ

12

70 / 10HR

350

167

178

178

21,3

L9

B

GP12-70AT

12

70 / 10HR

350

167

178

178

21,3

T3

B

GP12-80AQ

12

80 / 10HR

331

174

214

240

24,8

L12

B

GP12-80AT

12

80 / 10HR

331

174

214

219

24,8

t4

B

GP12-90AQ

12

90 / 10HR

307

169

211

227

26,5

L13

A

GP12-90AT

12

90 / 10HR

307

169

211

215

26,5

T3

A

GP12-100AQ

12

100 / 10HR

331

174

214

240

29

L12

B

GP12-100AT

12

100 / 10HR

331

174

214

219

29

t4

B

GP12-120AQ

12

120 / 20HR

331

174

214

240

32,3

L12

B

GP12-120AT

12

120 / 20HR

331

174

214

219

32,3

t4

B

GP12-150AQ

12

150 / 20HR

484

171

241

241

43,5

L16

A

GP12-150AT

12

150 / 20HR

484

171

241

241

43,5

t4

A

GP12-160AQ

12

160 / 10HR

532

206

216

240

48,3

L17

C

GP12-160AT

12

160 / 10HR

532

206

216

222

48,3

t4

C

GP12-180CQ

12

180 / 10HR

522

240

219

244

55,3

L17

C

GP12-180BT

12

180 / 10HR

532

206

216

222

52,2

t4

C

GP12-200AQ

12

200 / 10HR

522

240

219

244

58,2

L17

C

GP12-200AT

12

200 / 10HR

522

240

219

224

58,2

T5

C

GP12-220AQ

12

220 / 10HR

522

240

219

244

60,5

L17

C

GP12-220AT

12

220 / 10HR

522

240

219

224

60,5

T5

C

GP12-250AQ

12

250 / 10HR

520

268

220

245

70,0

L17

C

GP12-250AT

12

250 / 10HR

520

268

220

225

70,0

T5

C

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

 

terminal

AGM Batre -Terminals

 

Posisi Of terminal

AGM Batre -Position Of terminal

1) Systems Komunikasi: Pindah, Stasion gelombang mikro, Stasion Base Mobile, Data puseur, Panyiaran Radio sarta Stasion Broadcasting

2) Motivity Lapang: Robot, Electric Toys, Electric Pakakas & Hotspot vakum Cleaners

3) Systems Generation Power Solar & Angin

4) Systems cahaya Signal System & Darurat

5) UPS & EPS Systems

AGM batre

Prostar PDF logo Katalog GP Series Umum AGM batre




Produk patali

WhatsApp Online Chat !