Batre 55Ah-190Ah Front Terminal gél

Batre 55Ah-190Ah Front Terminal gél

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

Batre hareup Terminal gél

Kauntungan produk 

1. Long Desain Kahirupan 

Pamakéan beurat-tugas kalungguhan-kalsium alloy grids kalawan constrution anticorrosive enablesthe Prostar accu pikeun tetep di layanan ngambang pikeun 10 taun.

Density 2. Luhur énergi 

Prostar geus ningkat mawa dénsitas énérgina ngeunaan 15% leuwih luhur (wh / I, wh / kg) ti accu comparable dina ngurangan durasi lila nulungan mendesain equipments janten leutik, torek jeung leuwih ongkos éféktif.

3. Kasalametan 

NO leakage éléktrolit baris lumangsung ti terminal atawa hal mastikeun operasi aman tur efisien.  

4. Purwokerto-Free 

5. Gas System tekenan Venting  

6. NO asam Free  

7. NO Equalizing Cas Requited  

8. Prostar ieu dilengkepan alat anti ledakan anu ngaronjatkeun kaamanan   

Batre hareup Terminal gél

model Penjelasan

Batre hareup Terminal gél

 

hirup layanan dirancang jeung hawa operasi

 

Series

hirup layanan dirancang (20 ℃)

hawa operasi

ngalesotkeun

ngeusian

panyimpenan

GPTG Series

10 Taun

-25 ℃ ~ 55 ℃

-10 ℃ ~ 40 ℃

-20 ℃ ~ 40 ℃

 

ciri produk

1. High Quality préparasi Fumed silika gél, sebaran seragam of éléktrolit, stratifikasi asam teu aya.

2. éléktrolit gél ieu dibereskeun kaayaan, teu ngocor, teu leakage, supaya sakabeh bagian tina réaksi plat seragam.

3. Long na sempit rarancang wangun, terminal ayana dina hareupeun batré, éta gampang pikeun instalasi tur diropéa, simpen spasi.

4. design grid radial, anu téhnologi assembly kedap kalawan kinerja ngurangan efisiensi tinggi alus teuing.

5. Jeung desain husus, batréna moal ngurangan jumlah cairan listrik salila pamakéan, sanajan henteu perlu pikeun nambahkeun cai wae salila ngagunakeun waktos hirup.

6. Mangpaat korosi-tahan alloy grid unik, 25 ℃ hawa ambient, nepi ka 8 taun ngambang hirup.

7. Sadaya kalayan bahan baku purity tinggi, batré timer ngurangan téh minimal.

8. Nganggo téhnologi sanyawa gas, batréna ngabogaan efisiensi sealing tinggi réaksi, teu présipitasi halimun, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, polusi-gratis.

9. Jeung desain husus sarta téhnologi sealing dipercaya tinggi pikeun mastikeun nu sealing batré, aman, tur dipercaya.

Hareup Terminal AGM batre

model

nominal 

tegangan  (V)

Kapasitas  (Ah)

Dimension (mm / Kg [(± 5%)])

Terminal

rarancang

panjang

rubak

luhur

total

luhur

beurat

GPTG12-55

12

55 / 10HR

278

106

223

223

16,1

T2

C

GPTG12-80

12

80 / 10HR

562

114

188

188

25,1

T3

C

GPTG12-100

12

100 / 10HR

508

110

227

227

29,5

t4

C

GPTG12-105

12

105 / 10HR

394

110

285

285

30,6

t4

C

GPTG12-125

12

125 / 10HR

550

110

240

240

38,2

t4

C

GPTG12-150

12

150 / 10HR

551

110

288

288

44,2

t4

C

GPTG12-160

12

160 / 10HR

550

110

287

287

44,7

t4

C

GPTG12-175

12

175 / 10HR

546

125

316

324

53,7

T5

C

GPTG12-180

12

180 / 10HR

561

125

316

316

54,2

T5

C

GPTG12-190

12

190 / 10HR

560

125

316

316

55.5

T5

C

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

1. 19 inci / 23 inci cabinets catu daya baku

2. Systems Komunikasi: Pindah, Stasion gelombang mikro, Stasion Mobile Base, puseur Data, Panyiaran Radio sarta Stasion Broadcasting

3. Power System Supply dipaké pikeun Husus atawa Area Network Lokal (LAN)

4. Systems cahaya System & Darurat Signal

5. UPS & EPS Systems

Batre hareup Terminal gél

Prostar PDF logo Katalog GPTG Series Front Terminal gél batre




Produk patali

WhatsApp Online Chat !