80KVA Low Frékuénsi Online UPS (3: 3)

80KVA Low Frékuénsi Online UPS (3: 3)

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

UPS online

Uranus Series Low Frékuénsi Online UPS  geus nganut téhnologi nu digabungkeun jeung DSP téhnologi kontrol digital paling canggih di dunya ayeuna, tur IGBT frekuensi tinggi pulsa téhnik Width Modulation (PWM) .Double-konversi design topology online ngajadikeun frékuénsi kaluaran UPS nu dipaké pikeun tracking, fase-Ngonci, regulator tegangan jeung nyaring kaluar noise, gangguan ti fluctuations kakuatan grid dina catu daya gelombang sinus murni, jeung sangkan UPS leuwih komprehensif sarta sampurna perlindungan pikeun pamaké. Saatos Prostar R & D puseur elaborative dirancang pikeun leuwih ti 10 yeas, Prostar geus dirancang struktur modular, anu operasi sakabéh anu 5 kali leuwih dipercaya jeung stabil kinerja ti UPS biasa, MTBF téh leuwih 300.000 jam.

Uranus Series Low Frékuénsi Online UPS  dilengkepan trafo isolasi standar diwangun-output, statik bypass switch jeung manual mulasara switch, nyieun runtuyan kieu UPS boga kapasitas kacida luhurna keur kalibet dina pondok-circuit. Ieu bisa dipaké pikeun lingkungan awon. Ogé mibanda function.Moreover ngajagaan sampurna, eta boga input AC, leuwih-tegangan, dina-tegangan, output leuwih-tegangan, panyalindungan circuit pondok, inverter, panyaarah leuwih-hawa panyalindungan, tegangan dina-tegangan warning, batré leuwih panyalindungan ngecas sarta protections lianna dina hiji, pikeun mastikeun operasi sistim stably na reliably.

80KVA Tilu Phase  Low Frékuénsi Online UPS  nyaeta in 3-fase jeung beluk 3-fase UPS Online, anu tiasa di paralel kalawan 8 unit UPS langsung, merenah tur gancang. téhnologi paralel fleksibel bisa dilarapkeun ka beban béda jeung systems.According kana kabutuhan konsumén 'mangrupakeun, éta bisa nyieun N + 1 atawa N + X konstruksi, tapi ogé luyu jeung kabutuhan béda konsumén ihwal eusi béda, éta bisa jadi di sajajar jeung acak 8 unit UPS, sarta sakabeh beban bakal dimuat ku sakabeh 8 unit UPS averagely tina paralel sistim UPS kaleuleuwihan. Sagala UPS di sistem kaleuleuwihan paralel ieu gagal, anu UPS baris babagi beban na langsung, pikeun mastikeun Sistim ngajalankeun normal. Salila prosés tina UPS paralel, teu nyetél host sarta sayaga salah, tapi ieu dipilih ku konsumén flexibly. Kahiji dihurungkeun UPS sacara otomatis disetel ka host anu, nalika sistem host gagal, identitas host geuwat dibikeun ka UPS sejen, kukituna mastikeun suplai listrik pikeun klien mangsa proses make, jadi eta bisa jadi catu daya uninterruptible leres.

Uranus Series Low Frékuénsi Online UPS

 

Ciri Preformance

1DSP téhnologi kontrol digital

Sistim Core migunakeun paling canggih teknologi di dunya sagala-digital kontrol DSP nu efektif bisa ngajamin Sistim inti UPS 'akurat, sarta jalan gancang.

2) téhnologi inverter Advanced IGBT

Digabungkeun téhnologi inverter IGBT tinggi-dipercaya jeung luhur-efisiensi jeung frékuénsi luhur Pulse Width Modulation téhnologi (PWM).     
Bisa ngurangan bising jeung leungitna kakuatan, pikeun mastikeun pamaké bisa muat dina rupa-rupa situasi digawé sarta ménta kaluaran tegangan kualitas luhur sarta maksimum ongkos-efektivitas, tapi ogé nyieun efisiensi input leuwih ti 95%. 

3) murni-online téhnologi konversi ganda
dipercaya jeung stabil, sanggeus disaring tur diatur, kaluaran gelombang sinus tina téhnologi konversi ganda murni-online, teu ngan boga atmosfir gangguan suprési filter, tapi ogé jeung trafo kaluaran isolasi baku, bypass statis, pangropéa bypass, nyieun produk ieu kalawan pangabisa luhur kalibet dina sirkuit pondok kiwari. Na eta bisa dilarapkeun ka lingkungan kerja awon.

4) panyalindungan Sampurna
fungsi panyalindungan sampurna sistem: Cai mibanda AC leuwih-tegangan, dina-tegangan, output leuwih-tegangan, dina-tegangan, output overload, panyalindungan circuit pondok, inverter, panyaarah leuwih-hawa panyalindungan, tegangan dina-tegangan warning, batré leuwih ngecas perlindungan sarta protections lianna dina hiji pikeun mastikeun sistem pikeun beroperasi stably na reliably.

5) Parallel Connection Fungsi taméng kaleuleuwihan
design awét sarta dipercaya tina industri-tipe struktur modular, digabungkeun jeung kontrol DSP Sistim téhnologi core pinuh digital, nyieun produk teu ukur bisa dipaké pikeun N +1 / N + X redundancy jeung kamampuh ngalegaan kapasitas, tapi ogé diturutan kakuatan béda jeung kali béda ti UPS bisa jadi di paralel. Ieu greatly ngurangan pamaké pre-na pos-purchasing waragad, sarta ngaronjat waragad kapasitas, tapi spasi luhur ogé dimekarkeun tina ngaronjatna kapasitas.

6) sistem taméng komunikasi
The baku dilengkepan panganteur RS232, ngalakukeun relays kontak, alat switching darurat input panganteur EPO.

7) dissipation Low-kakuatan tapi tinggi-efisiensi
Pikeun ngahontal leuwih ti 98% tina efisiensi ultra luhur sahandapeun modél ékonomi eco, anu sacara efektif bisa mawa ka handap jumlah listrik, sarta éféktif luyu jeung sarat tina udagan nyimpen-énergi ti nagara.

8) sistem prediksi warning
fungsi panel LCD deteksi otomatis tur warning timely sateuacanna, jeung fungsi boot timer diagnosis. Ieu bisa nyegah bahaya disumputkeun dina jangka waktu alatan gagalna UPS ', anu ngabalukarkeun resiko. Ogé éta bisa otomatis alarm ku netepkeun ngurangan batré ka standby waktu kurang ti nilai set.

9) panel Humanized tampilan
Humanized setélan panel, anu pamaké tiasa nyetél parameter sistem, titimangsa, tegangan output, kapasitas batré, fungsi alarem, lampu-beban shutdown, waktu sistem boot, setélan modem, kayaning pesenan, ogé geus bisa nepi ka 120 inpo gagalna abnormal for nu pamundut.

10) adaptability lingkungan Super-kuat
produk ieu adaptability lingkungan punjul, lega rentang input AC, greatly ngurangan frékuénsi batré maké, sarta éféktif manjangan umur batre.

11) taméng overload Kamampuhan
Nganggo téhnologi konversi ganda murni-online, jeung trafo kaluaran isolasi, bypass statis, tur pamaliharaan bypass.
Inverter overload Kamampuhan ngahontal 110% / 125% / 150% waktos overloading bisa lepas pikeun 300min / 10min / 1min.
Bypass overload Kamampuhan ngahontal 150% / 170% / 250% overloading waktu bisa lepas pikeun 60min / 10min / 1min.

HT80K (Tilu-in na Tilu beluk)

model

HT80K

Kapasitas

80KVA / 64KW

batré tegangan

384V

UPS Kekecapan

≥95%

sora

53 ~ 62dB (Jarak 1m)

Ukuran (WxDxHmm)

800x745x1400

Beurat (kg)
(batré Lian ti)

560

ngasupkeun

Voltaseu

3 fase 4 kawat na taneuh, 380V ± 25%

prekuensi

50Hz / 60Hz ± 5% (Automaticly)

faktor daya

≥0.95

Inverter Kaluaran

Voltaseu

3 fase 4 kawat, 380V ± 1%

prekuensi

50Hz / 60Hz ± 0.05% (Ku Aki)

distorsi harmonic

Liniér beban <3%, Non-linier beban <5%

tegangan saimbangna

beban kasaimbangan = 1%, beban saimbangna = 3%

Fase sudut shif

beban kasaimbangan = 1 °, beban saimbangna = 2 °

respon fana

Kaluaran dina 0 ~ 50% ~ 100% ≤5% 10ms respon ≤

kapasitas overload

110% ≥300Min, 125% ≥10Min, 150% ≥1Min

crest Factor

3: 1

formulir gelombang

gelombang sinus murni

waktos mindahkeun

0ms

batre

Max.charging ayeuna

0.2AxC10

Ngecas waktu (Standar)

12hours

sistim

fungsi pelindung

Input leuwih-tegangan, dina-tegangan; output overload, shortcircuit; Inverter leuwih-hawa; Batré handapeun-tegangan, leuwih-tegangan

Ngajalankeun hawa & asor

0 ℃ -40 ℃ darajat celcius, Kurang leuwih 95% (tanpa condensing)

luhurna

<1000m (kalawan nambahan tina 100m, éta bakal ngurangan kaluaran 1%) max 4000m

panganteur komunikasi

RS232

jauh signalling

kontak garing (batré low, batré discharging, bapass / sesar), EPO

kadali jauh

EPO na bypass

Gelar tina Protection

IP20 (panto hareup dibuka)

modeu paralel

N + 1, N + X, tiasa di paralel kalawan kapasitas kakuatan differenct

panganteur software

Windows9x, 2000, nt, abdi, XP, Linux, Novell, Macosx, NT4.0

Samentara antara gagal

300,000Hours

meunang milih

Dustproof & dampproof, Isolating inverter trafo, daya serap kilat surge, saklar statis, manual maintainence switch

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

 

data Center
Financial Jeung jaminan
Pos Jeung Télékomunikasi
Industrial Jeung selingkuhan pajeg komérsial
Equipment Industrial
Internet ageung Komputer Room
Energy Jeung Listrik
Médis Jeung Kaséhatan

UPS online

Prostar PDF logo Uranus Series Low Frékuénsi Online UPS 6KVA-400KVA

Uranus Series Low Frékuénsi Online UPS




Produk patali

WhatsApp Online Chat !