Batre 24Ah-260Ah Deep Daur gél

Batre 24Ah-260Ah Deep Daur gél

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

Jero Daur Batre gél

Kauntungan produk

1. Long Desain Kahirupan 

Pamakéan beurat-tugas kalungguhan-kalsium alloy grids kalawan constrution anticorrosive enablesthe Prostar accu pikeun tetep di layanan ngambang pikeun 10 taun.

Density 2. Luhur énergi 

Prostar geus ningkat mawa dénsitas énérgina ngeunaan 15% leuwih luhur (wh / I, wh / kg) ti accu comparable dina ngurangan durasi lila nulungan mendesain equipments janten leutik, torek jeung leuwih ongkos éféktif.

3. Kasalametan 

NO leakage éléktrolit baris lumangsung ti terminal atawa hal mastikeun operasi aman tur efisien.  

4. Purwokerto-Free 

5. Gas System tekenan Venting  

6. NO asam Free  

7. NO Equalizing Cas Requited  

8. Prostar ieu dilengkepan alat anti ledakan anu ngaronjatkeun kaamanan   

Jero Daur Batre gél

model Penjelasan

Jero Daur Batre gél

 

hirup layanan dirancang jeung hawa operasi

 

Series

hirup layanan dirancang (20 ℃)

hawa operasi

ngalesotkeun

ngeusian

panyimpenan

GPDG Series

15 Taun

-25 ℃ ~ 60 ℃

-10 ℃ ~ 40 ℃

-20 ℃ ~ 40 ℃

 

 

ciri produk  

1. High Quality préparasi Fumed silika gél, sebaran seragam of éléktrolit, stratifikasi asam teu aya.

2. éléktrolit gél ieu dibereskeun kaayaan, teu ngocor, teu leakage, supaya sakabeh bagian tina réaksi plat seragam.

3. Desain grid radial, anu téhnologi assembly kedap kalawan kinerja ngurangan efisiensi tinggi alus teuing.

4. Deep design batré siklus, maké 4BS téhnologi kalungguhan tauco, pamakéan siklus boga hirup layanan panjang.

5. alloy grid Unik, nyusun kalungguhan némpelkeun husus tur positip / négatip design formulasi kalungguhan némpelkeun unik, anu batré jeung pangabisa siklus jero alus teuing jeung alus teuing resilience leuwih-ngurangan.

6. Sadaya kalayan bahan baku purity tinggi, batré timer ngurangan téh minimal.

7. Maké téhnologi sanyawa gas, batréna ngabogaan efisiensi sealing tinggi réaksi, teu présipitasi halimun, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, polusi-gratis.

8. Jeung desain husus sarta téhnologi sealing dipercaya tinggi pikeun mastikeun nu sealing batré, aman, tur dipercaya.

Jero Daur Batre gél

model

nominal 

tegangan  (V)

Kapasitas  (Ah)

Dimension (mm / Kg [(± 5%)])

Terminal

rarancang

panjang

rubak

luhur

total

luhur

beurat

GPDG24-12

12

24 / 20HR

166

175

126

126

8,4

T2

B

GPDG26-12

12

26 / 20HR

165

126

174

179

8,5

T3

A

GPDG35-12

12

35 / 20HR

196

130

155

167

10,6

T3

A

GPDG12-35

12

35 / 20HR

196

130

155

167

10,6

T2

A

GPDG12-40

12

40 / 20HR

198

166

175

174

14,3

T2

A

GPDG12-70

12

70 / 20HR

350

167

178

178

23,4

T3

B

GPDG12-75

12

75 / 20HR

260

169

211

215

25,1

T3

A

GPDG12-85

12

85 / 20HR

260

169

211

215

26,2

T3

A

GPDG12-90

12

90 / 20HR

307

169

211

216

28,3

T3

A

GPDG12-100

12

100 / 20HR

307

169

211

216

30,3

T3

A

GPDG12-110

12

110 / 20HR

331

176

214

220

33,5

t4

A

GPDG12-120

12

120 / 20HR

407

173

210

233

39,5

T5

A

GPDG12-135

12

135 / 20HR

341

173

283

288

41,0

T5

B

GPDG12-150

12

150 / 20HR

484

171

241

241

45,7

t4

A

GPDG12-180

12

180 / 20HR

532

206

216

222

56,2

t4

C

GPDG12-200

12

200 / 20HR

532

206

216

222

58,6

t4

C

GPDG12-220

12

210 / 20HR

522

240

219

225

65,2

T5

C

GPDG12-260

12

260 / 20HR

520

268

220

226

77,3

T5

C

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

 

terminal

Jero Daur gél Batre -Terminals

 

Posisi Of terminal

Jero Daur gél Batre -Position Of terminal

1) Systems Komunikasi: Pindah, Stasion gelombang mikro, Stasion Base Mobile, Data puseur, Panyiaran Radio sarta Stasion Broadcasting

2) daya Tutuwuhan & Power Systems Transmission

3) Systems Generation Power Solar & Angin

4) Systems cahaya Signal System & Darurat

5) UPS & EPS Systems

Jero Daur Batre gél

Prostar PDF logo Katalog GPDG Series Deep Daur gél batre




Produk patali

WhatsApp Online Chat !