24Ah-250Ah gél batre

24Ah-250Ah gél batre

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

batre gél

Kauntungan produk 

1. Long Desain Kahirupan 

Pamakéan beurat-tugas kalungguhan-kalsium alloy grids kalawan constrution anticorrosive enablesthe Prostar accu pikeun tetep di layanan ngambang pikeun 10 taun.

Density 2. Luhur énergi 

Prostar geus ningkat mawa dénsitas énérgina ngeunaan 15% leuwih luhur (wh / I, wh / kg) ti accu comparable dina ngurangan durasi lila nulungan mendesain equipments janten leutik, torek jeung leuwih ongkos éféktif.

3. Kasalametan 

NO leakage éléktrolit baris lumangsung ti terminal atawa hal mastikeun operasi aman tur efisien.  

4. Purwokerto-Free 

5. Gas System tekenan Venting  

6. NO asam Free  

7. NO Equalizing Cas Requited  

8. Prostar ieu dilengkepan alat anti ledakan anu ngaronjatkeun kaamanan   

batre gél

model Penjelasan

batre gél

 

hirup layanan dirancang jeung hawa operasi

 

Series

Hirup layanan dirancang (20 )

hawa operasi

ngalesotkeun

ngeusian

panyimpenan

GPG Series

10 Taun

-25 ℃ ~ 55 ℃

-10 ℃ ~ 40 ℃

-20 ℃ ~ 40 ℃

 

ciri produk

1.High Quality Fumed préparasi silika gél, sebaran seragam of éléktrolit, stratifikasi asam teu aya.

2.Electrolyte gél ieu dibereskeun kaayaan, teu ngocor, teu leakage, supaya sakabeh bagian tina réaksi plat seragam.

3.A téhnologi assembly kedap kalawan kinerja ngurangan efisiensi tinggi alus teuing.

4.Excess éléktrolit, batré boga Kapasitas panas badag, pangabisa dissipation panas kuat, lega rentang hawa operasi.

5.All kalayan bahan baku purity tinggi, batré timer ngurangan téh minimal.

6.Using gas téhnologi sanyawa, batréna ngabogaan efisiensi sealing tinggi réaksi, teu présipitasi halimun, kaamanan jeung perlindungan lingkungan, polusi-gratis.

7.With desain husus sarta téhnologi sealing dipercaya tinggi pikeun mastikeun nu sealing batré, aman, tur dipercaya.

Jero Daur AGM batre

model

nominal 

tegangan  (V)

Kapasitas  (Ah)

Dimension (mm / Kg [(± 5%)])

Terminal

rarancang

panjang

rubak

luhur

total

luhur

beurat

GPG12-24

12

24 / 10HR

165

126

174

174

7,8

T2

B

GPG12-26

12

26 / 10HR

165

175

126

126

8,4

T2

B

GPG12-33

12

33 / 10HR

196

130

155

167

10,1

T2

A

GPG12-38

12

38 / 10HR

198

166

174

174

12,4

T2

B

GPG12-42

12

42 / 10HR

198

166

174

174

13,0

T2

B

GPG12-50

12

50 / 10HR

229

138

208

212

15,9

T3

A

GPG12-55

12

55 / 10HR

229

138

208

212

16,4

T3

A

GPG12-65

12

65 / 10HR

351

167

178

178

24,3

T3

B

GPG12-70

12

70 / 10HR

260

169

211

215

21,8

T3

A

GPG12-80

12

80 / 20HR

260

169

211

215

23,5

T3

A

GPG12-90

12

90 / 10HR

307

169

211

215

26,7

T3

A

GPG12-100

12

100 / 10HR

331

174

214

219

29,2

t4

B

GPG12-120

12

120 / 10HR

407

174

210

233

34,4

T5

A

GPG12-150

12

150 / 20HR

484

171

241

241

43,7

t4

A

GPG12-160

12

160 / 10HR

532

206

216

222

48,5

t4

C

GPG12-180

12

180 / 10HR

532

206

216

222

52,4

t4

C

GPG12-200

12

200 / 10HR

522

240

219

224

58,5

T5

C

GPG12-220

12

220 / 10HR

522

240

219

224

60,8

T5

C

GPG12-250

12

250 / 10HR

520

268

220

225

70,3

T5

C

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

 

terminal

Gél Batre -Terminals

 

Posisi Of terminal

Gél Batre -Position Of terminal

1) Systems Komunikasi: Pindah, Stasion gelombang mikro, Stasion Base Mobile, Data puseur, Panyiaran Radio sarta Stasion Broadcasting

2) daya Tutuwuhan & Power Systems Transmission

3) Systems Generation Power Solar & Angin

4) Systems cahaya Signal System & Darurat

5) UPS & EPS Systems

batre gél

Prostar PDF logo Katalog GPG Series Umum gél batre




Produk patali

WhatsApp Online Chat !