20KVA-210KVA Modular UPS

20KVA-210KVA Modular UPS

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

Mars Series Modular UPS

Mars Series Modular UPS migunakeun téhnologi konversi tinggi efisien online ganda, sarta efisiensi nu tiasa ngahontal 94.5%. Tur ayeuna teh seamless terpadu jeung desain kamar data pangahirna, anu mangrupakeun-reliabiliti tinggi kaleuleuwihan scalable sistem UPS modular. 

Mars Series Modular UPS sistem kalawan arsitektur pisan fleksibel, sarta eta urang kakuatan modul maké online design panas-swappable, anu bisa kalayan gampang dihapus, dipasang sarta dijaga nalika sistem anu ngajalankeun, tapi tanpa mangaruhan operasi sistem na kaluaran, anu dijadikeun rarancang investasi asalna leres nurutkeun sarat anu. Nu bisa duanana papanggih parabot pamaké ngalegaan perlu di jaman engké, tapi ogé ngurangan biaya meuli awal. 

Mars Series Modular UPS provides 20KW and 30KW power modules and two kinds of cabinets system, the user can be flexibly configured according to the load demand. The single cabinet can achieve maximum capacity up to 210KW, and provide 2 kinds up sistem 90KW na 120KW, nu bisa jadi kalawan diwangun-di modul batré, pikeun pamaké milih gampang. 

Modular UPS

fungsi Fitur

 

efisiensi 1.High téhnologi konversi online ganda

Runtuyan Mars UPS modular diterapkeun téhnologi konversi ganda online kalawan kinerja tinggi leuwih 94.5% dina beban 50%. Eta nyata ngurangan Jumlah Cost sakabéh kapamilikan (TCO).

 

scalability 2.High

kontrol DSP nyadiakeun solusi ningkat kalawan kinerja tinggi. Terpadu kalayan design modular jeung téhnologi paralel, simplifies ékspansi kakuatan hareup.

 

3.Unity faktor dayana output

runtuyan Mars delivers kaluaran kakuatan persatuan (kVA = kW) nyadiakeun kapasitas kakuatan maksimum nepi beban kritis misi. Ieu satisfies sarat ti server panganyarna na optimizes investasi kalawan unggal Penny IT.

Modular UPS

Desain 4.Modular lowers MTTR

Desain Modular ieu dilarapkeun dina modul kakuatan, modul STS na modul batré. Bakal simplify pangropéa jeung ngagantian ku low MTTR (hartosna sareng Pikeun ngalereskeun).

 

5.Ease of instalasi tur pamaliharaan

Diwangun-di pangropéa bypass jaminan kakuatan kontinyu kana beban kritis salila pangropéa UPS. Sagedengeun ti eta, pikeun mempermudah instalasi tur pamaliharaan, sadaya control panel na panyambungna nu diakses hareup.

 

Konfigurasi batré 6.Flexible diluyukeun aplikasi béda

angka batré bisa disaluyukeun flexibly. Bakal adaptasi tungtutan kakuatan béda jeung shorten downtime sistem. tegangan batré bisa diatur ti 32 nepi ka 40 lembar per senar.

Modular UPS

ngecas ayeuna 7.Adjustable

Nyadiakeun maksimum 8a ngecas ayeuna keur unggal modul kakuatan sarta éta adjustable dumasar kana sarat.

 

kamampuan overload 8.High

Modular UPS ngarojong, 110% overload pikeun 60 menit, 120% keur 10 menit, sarta 150% keur 1 menit.

 

9.Graphic 5.7 "design LCD pikeun manajemén gampang

Dirancang pikeun manajemén gampang, dilengkepan 5.7 "layar LCD grafis. Desain intuitif ngaronjatkeun informasi tampilan dicirikeun sarta konfigurasi maju.

 

10.N + 1 atawa N + X redundancy paralel pikeun garansi kakuatan

arsitéktur scalable ngidinan Anjeun pikeun ngaoptimalkeun expense ongkos papanggih tungtutan kakuatan ku ngembangna vertikal mangrupakeun dipager rak tunggal ti 20KVA mun 210KVA sarta ngahontal N + 1 atawa N + X redundancy dina rak sarua.

 

modul spésifikasi

Modular UPS

ngetik

model

Kapasitas

ukuran, D  X W  X H (mm)

Beurat ( K gs)

kakuatan Module

MPS-20KW

20KVA / 20KW

650X440X132 (3U)

34

MPS-30KW

30KVA / 30KW

34,5

batré Module

MPS-batre

12V9AH X 10Pcs

735X107X155

26

 Katerangan: Hiji modul batré ngandung 10pcs of 12V9AH disegel ngakibatkeun accu asam dina hiji baki. Hiji set batré lengkep ngandung 4 modul batré.

20KVA-210KVA (Tilu-in na Tilu beluk)

kabinet Modél

MPS90K-30U

MPS120K-42U

MPS120K-30U

MPS180K-30U

MPS210K-42U

Kamampuh maksimum

90KW

120KW

80KW / 120KW

120KW / 180KW

210KW

tahap

3-fase dina / 3-fase kaluar

batré tegangan

240V Default, 192V / 240V Selectable

Jenis Batré

Diwangun-di Batre Module

Éksternal Batre Pack

Kakuatan Module Kamampuh

30KW

20KW / 30KW

30KW

Max. Kakuatan Module NO.

3

4

4

6

7 + 1

Max. Batré Module NO.

3

5

-

-

-

Ukuran, D X W X H (mm)

1100X600X1475

1100 X600X2010

1100 X600X1475

1100 X600X2010

Beurat Net kabinét (Kgs)

675

932

333/335

435/438

515/549

ngasupkeun

input tegangan

3 x 380VAC / 400VAC / 415VAC (3Ph + N)

tegangan Range

305 ~ 477VAC di 100% beban; 208 ~ 304VAC di <70% beban

Frékuénsi nominal

50 / 60Hz (Otomatis sensing) 

Range frékuénsi

40Hz ~ 70Hz

kakuatan Factor

> 0,99 @ 100% beban,> 0,98 @ 50% beban

Harmonik distorsi (THDi)

<3% @ 100% beban

hasil

tegangan nominal

3 x 380VAC / 400VAC / 415VAC (3Ph + N)

Peraturan tegangan (kaayaan Steady)

≦ ± 1% has (saimbang beban); ≦ ± 2% has (henteu saimbang beban)

Peraturan tegangan (fana)

≦ ± 5% has

Frékuénsi nominal

50 / 60Hz

Frékuénsi Range (nyingkronkeun)

46Hz ~ 54Hz atanapi 56Hz ~ 64Hz

overload kamampuhan

1 jam pikeun 110%, 10 mnt pikeun 120%, 1 min pikeun 150%, 200ms pikeun> 150%

distorsi harmonic

≦ 1.5% THD (linier beban); ≦ 4% THD (Non-linier beban)

episiensi

Nepi ka 94,5%

Batré / carjer

tegangan nominal

+/- 216V (12V x 36Pcs)

tegangan maksimum

+/- 240V (12V x 40Pcs)

tegangan minimum

+/- 192V (12V x 32Pcs)

Ngambang Ngecas tegangan

2.25V / Cell

Naekeun Ngecas tegangan

2.35V / Cell

hawa Compensation

nuhun

Maksimum ngecas Ayeuna

8a pikeun tiap modul kakuatan (pamaké adjustable)

standar

kasalametan

IEC / en 60950-1; IEC / en 62040-1

EMC

IEC / en 62040-2 Kategori C3

lingkungan

Suhu operasi

0 ~ 40 ° C

kalembaban relatif

0 ~ 95% Non-condensing

luhurna

<1000m pikeun kakuatan nominal

IP Kelas

IP20

manajemén

Smart RS-232 atawa USB

Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7/8, Linux, Unix, Mac

pilihan SNMP

manajemén kakuatan ti manajer SNMP na web browser

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh. 

 

data Center
jaminan Bank
Pamaréntahan Department
Broadcasting sarta Télévisi
Nasional System Pertahanan
pétrokimia
Server Room
Industrial otomatis

Modular UPS

 

Prostar PDF logo Mars Series Modular UPS 20KVA-210KVA




Produk patali

WhatsApp Online Chat !