1-3KVA High Frequency UPS (1: 1)

1-3KVA High Frequency UPS (1: 1)

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

UPS tinggi Frékuénsi

runtuyan Vénus nyaeta ganda-konversi frekuensi tinggi UPS online ku kakuatan faktor kaluaran 0,8. Husus dirancang pikeun operasi di wewengkon kakuatan goréng. Aranjeunna nyadiakeun dénsitas kakuatan tinggi jeung waktu cadangan lila di ukuranana ci. Ieu idéal pikeun ATM, perbankan sarta aplikasi kritis bisnis séjén. Pamaké oge bisa saluyukeun ngecas ayeuna ti 1A pikeun 6A nurutkeun béda applications.Venus Series ogé mibanda USB jeung RS-232 palabuhan komunikasi salaku baku, sareng slot calakan diwangun-di keur adapters tambahan, converters protokol na pakaitna kartu kontak.

 

Fitur utama

 

1.True ganda-konversi UPS online 

A UPS konversi ganda leres bakal nyadiakeun, kakuatan kualitas tingkat tinggi bersih keur pinuh ngajaga Alat misi-kritis kayaning Jaringan sénsitip, puseur komputer leutik, server, aplikasi Telecom, kitu ogé pikeun aplikasi industri. 

 

2. Kaluaran faktor daya 0,8 

Dibandingkeun jeung UPS online di pasar ayeuna, Vénus runtuyan UPS nyadiakeun faktor dayana kaluaran hadé nepi ka 0,8. Eta nawarkeun unjuk luhur sarta effciency pikeun aplikasi kritis. 

 

3. Wide rentang tegangan input (110V-300V) 

runtuyan Vénus masih bisa nyadiakeun kakuatan stabil ka alat disambungkeun handapeun lingkung kakuatan teu stabil. 

 

4. 50/60 Hz Frékuénsi Parabot Parobah Mode 

frékuénsi kaluaran konci dina 50Hz atanapi 60Hz pikeun nyocogkeun kakuatan equipments sensitip. 

UPS tinggi FrékuénsiUPS tinggi Frékuénsi

5. operasi mode eco keur hemat energi 

Nawarkeun efisiensi saluhur 97% nepi ka motong pamakéan énérgi & Biaya. aplikasi kakuatan UPS via bypass statis, timely balik ka konversi ganda online lamun perlu timbul.  

 

6.Emergency Power Pareum (EPO) Fungsi  

fitur ieu bisa ngamankeun tanaga jeung alat bisi kahuruan atawa emergencies lianna.  

 

7.USB + RS232 + RJ45 + SNMP, komunikasi sababaraha pikeun 1-3K model  

fitur ieu ngamungkinkeun boh USB, RS232 atawa port komunikasi RJ45 digawekeun ku panganteur SNMP sakaligus.  

 

Tinggi Frékuénsi Online UPS

 

Software ngawaskeun  

  UPS bisa disambungkeun kana komputer via kabel atawa panganteur Rs232. Sangkan bisa direalisasikeun LAN mantau susunan tunggal atawa loba UPS, éta ogé bisa nangkep séjén up nu disambungkeun kana komputer via LAN. 

 software ngawaskeun UPS boga leuwih ti 10 rupa basa pikeun pilihan. 

 Humanized panganteur operasi, nu kuat sarta bisa mintonkeun tegangan batré, frekuensi, beban, hawa sareng data sejenna ku real-time mantau ngaliwatan tangga lagu. 

 Alarm kajadian kakuatan béda bisa diatur ku radio, pesen téks handphone, e-surat jeung SNMP jsb

UPS tinggi Frékuénsi

spésifikasi teknis

UPS tinggi Frékuénsi
UPS tinggi Frékuénsi

UPS tinggi Frékuénsi

model

PHT1101

PHT1102

PHT1103

kapasitas

1000VA / 800W

2000VA / 1600W

3000VA / 2400W

batré tegangan

36V

72V

ukuran, DXWXH (mm)

282 X 145 X 220

397 X 145 X 220

Beurat Net (kgs)

4.1

6,8

7,4

ngasupkeun

tegangan Range

Transfer Line low

160VAC / 140VAC / 120VAC / 110VAC ± 5%

Jalur comeback low

175VAC / 155VAC / 135VAC / 125VAC ± 5%

Transfer tinggi Line

300 VAC ± 5%

Tinggi Line comeback

290 VAC ± 5%

Range frékuénsi

40Hz ~ 70 Hz

tahap

fase tunggal kalawan taneuh

kakuatan Factor

≧ 0,99 @ tegangan nominal (tegangan input)

hasil

tegangan kaluaran

200/208/220/230 / 240VAC

Peraturan AC tegangan

± 1% (Batt Mode.)

Range frékuénsi

(Nyingkronkeun Range)

47Hz ~ 53 Hz @ 50Hz

57Hz ~ 63 Hz @ 60Hz

Frékuénsi Range (Batt Mode.)

50 Hz ± 0,25 Hz atanapi 60Hz ± 0,3 Hz

mere kaleuwihan momotan

105% ~ 110%: UPS shuts handap sanggeus 10 mnt di modeu batré atawa mindahkeun ka jalan gede lamun utiliti anu normal

110% ~ 130%: UPS shuts handap sanggeus 1min dina modeu batré atawa mindahkeun ka jalan gede lamun utiliti anu normal

> 130%: UPS shuts handap sanggeus 3seconds dina modeu batré atawa mindahkeun ka jalan gede lamun utiliti anu normal

Rasio crest ayeuna

3: 1

distorsi harmonic

≦ 3% THD (linier beban); ≦ 5% THD (Non-linier beban)

mindahkeun Time

AC Mode mun Batt. mode

0 mdet

Inverter ka bypass

4 mdet

Gelombang (Batt Mode.)

Murni sinus Wave

episiensi

AC Mode

88%

89%

90%

batré Mode

83%

87%

88%

 

Jenis Batré

Gumantung kana aplikasi

Nomer batré

Gumantung kana aplikasi

ngecas Time 

Gumantung kana aplikasi

ngecas Ayeuna

1.0A / 2.0A / 4.0A / 6,0 A

ngecas tegangan

41.0VDC ± 1%

82,1 VDC ± 1%

82,1 VDC ± 1%

lingkungan

operasi asor

20-90% RH @ 0- 40 ° C (non-condensing)

Level noise

Kirang ti 50dBA @ 1 Méter

manajemén

Smart RS-232 atawa USB

Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7/8, Linux, Unix, Mac

pilihan SNMP

manajemén kakuatan ti manajer SNMP na web browser

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

Data Processing Center
kantor Automation
Telecom System
Network Kamar
Sistem Pendidikan
Nasional System Pertahanan
Equipment Médis
Financial System
jaminan System 

Vénus Series High Frequency Online UPS

Prostar PDF logo Vénus Series High Frequency UPS 1KVA-10KVA

Tinggi Frékuénsi Online UPS




Produk patali

WhatsApp Online Chat !