1-3KVA High Frequency UPS rak

1-3KVA High Frequency UPS rak

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

UPS rak tinggi Frékuénsi

Raksa runtuyan UPS rak tinggi Frékuénsinyadiakeun rak / Tower faktor formulir pikeun nyocogkeun lingkungan rupa-rupa. Idéal pikeun sedeng-dénsitas paménta panyalindungan kakuatan, Najan tapak suku ci anak, UPS ieu incorporates bungkus batré internal nu bisa diaksés via panel hareup pikeun cék pangropéa jeung ngagantian tanpa nyoplokkeun UPS tina ningkatna rak na. Panel tampilan LCD bisa gampang bergeser ku mencét tombol pikeun nyocogkeun ka format instalasi, vertikal nangtung atawa flatly rak Gunung. Sagedengeun ti eta, tanaga IT bisa ngatur alat ogé tina diajar sésana informasi waktu cadangan via tampilan LCD.

Kalayan design ganda-konversi leres, runtuyan Raksa nyadiakeun panyalindungan kuat sarta sakabéh alat sénsitip Anjeun. Bisa nampa tegangan input lega pikeun lingkungan kasar. Ieu panyalindungan sampurna pikeun server adi anjeun sarta workstations.

 

fungsi Fitur 

 

1.True ganda-konversi UPS online 

A UPS konversi ganda leres bakal nyadiakeun, kakuatan kualitas tingkat tinggi bersih keur pinuh ngajaga Alat misi-kritis kayaning Jaringan sénsitip, puseur komputer leutik, server, aplikasi Telecom, kitu ogé pikeun aplikasi industri. 

 

2. murni kaluaran gelombang sinus 

Kalawan kaluaran gelombang sinus murni, jaminan kasaluyuan keur sagala jinis beban. Na panyalindungan kakuatan sampurna pikeun aplikasi serbaguna kayaning jejaring, Telecom sarta aplikasi misi-kritis lianna.  

 

3. Wide rentang tegangan input (110V-300V) 

Raksa runtuyan masih bisa nyadiakeun kakuatan stabil ka alat disambungkeun handapeun lingkung kakuatan teu stabil.  

 

4. 50/60 Hz Frékuénsi Parabot Parobah Mode 

frékuénsi kaluaran konci dina 50Hz atanapi 60Hz pikeun nyocogkeun kakuatan equipments sensitip. 

 UPS rak tinggi Frékuénsi

5. Kaluaran faktor daya 0,8 

Dibandingkeun jeung UPS online di pasar ayeuna, Raksa runtuyan UPS nyadiakeun daya kaluarannana hadé factorup ka 0,8. Eta nawarkeun unjuk luhur sarta effciency pikeun aplikasi kritis. 

 

Operasi mode 6.ECO keur hemat energi 

Nawarkeun efisiensi saluhur 97% nepi ka motong pamakéan énérgi & Biaya. aplikasi kakuatan UPS via bypass statis, timely balik ka konversi ganda online lamun perlu timbul. 

 

7. Darurat Power Pareum (EPO) Fungsi 

fitur ieu bisa ngamankeun tanaga jeung alat bisi kahuruan atawa emergencies lianna.

 

8.  USB + RS232 + RJ45 + SNMP komunikasi sababaraha pikeun 1-3K model

fitur ieu ngamungkinkeun boh USB, RS232 atawa port komunikasi Rj45 digawekeun ku panganteur SNMP sakaligus. 

UPS rak tinggi Frékuénsi

 

Desain unik 

 Humanized tampilan panel na turnable layar LCD
panel hareup kalayan layar LCD, tampilan intuitif ku cara inohong jeung grafik jsb, layar LCD tiasa muterkeun kalawan bébas, sarta tampilan LCD tiasa konsisten pikeun duanana instalasi Parongpong tipe atanapi rak dipasang tipe UPS.

UPS rak tinggi Frékuénsi

 rak / Tipe Desain Tower
The mode pamasangan kabaya jeung munara up tiasa switching sawenang, The hangers pikeun kabaya jeung stents pikeun munara up anu baku acak moderator, mangga gampang pikeun milih ku pamaké.

UPS rak tinggi Frékuénsi

Software ngawaskeun  

  UPS bisa disambungkeun kana komputer via kabel atawa panganteur Rs232. Sangkan bisa direalisasikeun LAN mantau susunan tunggal atawa loba UPS, éta ogé bisa nangkep up sejenna nu disambungkeun ka komputer liwat LAN. 

 software ngawaskeun UPS boga leuwih ti 10 rupa basa pikeun pilihan. 

 Humanized panganteur operasi, nu kuat sarta bisa mintonkeun tegangan batré, frekuensi, beban, hawa sareng data sejenna ku real-time mantau ngaliwatan tangga lagu. 

 Alarm kajadian kakuatan béda bisa diatur ku radio, pesen téks handphone, e-surat jeung SNMP jsb

UPS tinggi Frékuénsi

spésifikasi teknis

UPS rak tinggi Frékuénsi

UPS rak tinggi Frékuénsi

UPS rak tinggi Frékuénsi

model

PHR1101B

PHR1101

PHR1102

PHR1103

kapasitas

1000VA / 800W

2000VA / 1600W

3000VA / 2400W

batré tegangan

36V

72V

ukuran, DXWXH (mm)

380 × 438 × 88

480 × 438 × 88

Beurat Net (kgs)

13

6.5

8,3

10

ngasupkeun

tegangan Range

Transfer Line low

160VAC / 140VAC / 120VAC / 110VAC ± 5%

Jalur comeback low

168VAC / 148VAC / 128VAC / 118VAC ± 5% 0)

Transfer tinggi Line

300 VAC ± 5%

Tinggi Line comeback

290 VAC ± 5%

Range frékuénsi

40Hz ~ 70 Hz

tahap

fase tunggal kalawan taneuh

kakuatan Factor

≧ 0,99 @ tegangan nominal (tegangan input)

hasil

tegangan kaluaran

200/208/220/230 / 240VAC

Peraturan AC tegangan

± 1% (Batt Mode.)

Range frékuénsi

(Nyingkronkeun Range)

47Hz ~ 53 Hz @ 50Hz

57Hz ~ 63 Hz @ 60Hz

Frékuénsi Range (Batt Mode.)

50 Hz ± 0,25 Hz atanapi 60Hz ± 0,3 Hz

mere kaleuwihan momotan

100% ~ 110%: peringatan karungu

110% ~ 130%: UPS shuts handap dina 60 detik dina modeu batré atawa mindahkeun ka jalan gede lamun utiliti anu normal

> 130%: UPS shuts handap geuwat di modeu batré atawa mindahkeun ka modeu bypass mun utiliti anu normal

Rasio crest ayeuna

3: 1 max

distorsi harmonic

≦ 3% @ 100% linier beban; ≦ 6% @ 100% Non-linier beban

mindahkeun Time

AC Mode mun Batt. mode

0 mdet

Inverter ka bypass

4 mdet

Gelombang (Batt Mode.)

Murni sinus Wave

episiensi

AC Mode

87%

90%

batré Mode

83%

87%

89%

batre

Jenis Batré

12 V / 7 AH

Gumantung kana aplikasi

Nomer batré

3

Gumantung kana aplikasi

ngecas Time 

4 jam cageur mun kapasitas 90%

Gumantung kana aplikasi

ngecas Ayeuna

1.0 Hiji (max.)

1.0A / 2.0A / 4.0A / 6,0 A ± 10%

ngecas tegangan

41.0VDC ± 1%

82,1 VDC ± 1%

lingkungan

Suhu operasi

0 ~ 40 ° C (siklus hirup batré bakal shorten lamun suhu nyaéta luhur 25 ° C)

operasi asor

<95% na non-condensing

Luhurna operasi

<1000m

Level noise

Kirang ti 50dBA @ 1 Méter

manajemén

Smart RS-232 atawa USB

Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7/8, Linux, Unix, Mac

pilihan SNMP

manajemén kakuatan ti manajer SNMP na web browser

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

Data Processing Center
kantor Automation
Telecom System
Network Kamar
Sistem Pendidikan
Nasional System Pertahanan
Equipment Médis
Financial System
jaminan System 

Raksa Series High Frequency rak UPS Banner

Prostar PDF logo Raksa Series High Frequency rak UPS 1KVA-10KVA

UPS rak tinggi Frékuénsi




Produk patali

WhatsApp Online Chat !