1-20KVA Low UPS Frékuénsi (1: 1)

1-20KVA Low UPS Frékuénsi (1: 1)

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

UPS Frékuénsi low

6000 Series Low Frékuénsi Online UPS geus dirancang salaku digabungkeun téhnologi IGBT canggih jeung téhnologi hi-frékuénsi lega-dimodulasi (PWM), anu nyieun customer bisa ménta kaluaran kakuatan-kualitas hi na efisiensi dioptimalkeun dina unggal beban operasi. Sarta rarancang modular canggih pikeun ngurangan waktu average mun ngalereskeun (MTTR), sarta maintenance.It pangalusna ogé jeung téhnologi fase saimbang paling canggih, tur eta ciri stabilitas pangalusna, malah lamun rugi-fase, éta masih bisa beroperasi dina normal kaayaan, jadi éta cocog pikeun sagala kakuatan parah konversi supply.Double, murni sinus kaluaran gelombang rarancang garis bisa nyadiakeun low-distorsi kakuatan gelombang sinus murni, ku kituna bisa nyadiakeun perlindungan kakuatan pangalusna jeung pamaké 'equipmentAnd jeung trafo kaluaran terasing, nu mastikeun yén sakabéh isolasi tina beban sarta listrik umum.

6000 Series Low Frékuénsi Online UPSkaasup fase tunggal dina & fase tunggal kaluar (SU1K-SU10K), tilu fase dina & tilu fase kaluar (SP6K-SP30K) .Due mun desain industri jeung éléktronik na nonjol, anu UPS teu ukur bisa dianggo aman dina lingkungan kasar, tapi ogé bisa nyadiakeun maksimum automation kantor panyalindungan, jaringan, aplikasi kaamanan sarta aplikasi industri.

6000 Series low frequency up

 

Fitur utama

1.  kontrol calakan tina sababaraha CPU

Gro up of microprocessor anyar (CPU) ko-ordinasi, nu persis bisa ngadalikeun parameter tina UPS sarta kadali pinuh na, nyadiakeun kakuatan komputasi cukup, pikeun mastikeun UPS salawasna dina kaayaan kerja luhur. 

2.  panganteur tampilan Humanized

LCD titik tampilan matrix nu visually dituduhkeun operasi nu UPS urang parameters.LED mintonkeun status digawé di UPS, sarta LCD nu + kombinasi LED bisa nyieun anjeun meunang dina UPS ngajalankeun status jelas tur gancang.

3.  kontrol jaringan-kecerdasan High

Ngaliwatan antarmuka komunikasi, jeung software ngawaskeun nu tiasa langsung ngawas UPS dina komputer, manajemén kakuatan disederhanakeun; adaptor pilihan monitor jauh (SNMP Kartu), kalawan rupa-rupa sistem operasi sarta software aplikasi, kitu ogé TCP / IP, SNMP , HTTP na rojongan protokol sejen, anu meets nu users'requirements ngawas UPS via jaringan, ieu téh leuwih cocog pikeun pamaké desentralisasi mun terpusat ngatur, kukituna achieving nu Manajemén global nyata.

4.  Henteu pokok na tipe bawahan, tapi adaptif  téhnologi paralel

Cai mibanda kamampuan kuat di sajajar jeung teu kudu ngeset kuantitas paralel, bisa jadi ékspansi paralel sawenang online atawa N + 1 redundancy di paralel. UPS paralel baris babagi accu group sami.

5.  manajemén batré calakan

Adopts metoda ngecas tilu-panggung, nu alus keur recovery pikeun ngurangan jero tina battery.Independent babagi arus jeung carjer paralel, anu bisa ningkatkeun kapasitas anjeunna nurutkeun request.It bisa ngajamin pamundut ngecas keur lila Sistim UPS cadangan. kalawan batréna ngabalikeun nyambung panyalindungan, panyalindungan circuit pondok tur leuwih panyalindungan suhu, sarta fungsi séjén.

SU1K ~ SU3K ( Single dina tur Tunggal kaluar )

model

SU1K

SU2K

SU3K

SU1KB

SU2KB

SU3KB

Kapasitas (VA / W)

1k / 0.8K

2k / 1.6K

3k / 2.4K

1k / 0.8K

2k / 1.6K

3k / 2.4K

input tegangan

fase ingle dua garis + kawat taneuh, 220V ± 25%

batré tegangan

192V

Diwangun-di batre

NO

12V4.5AH × 16

sora

≤55dB (Jarak 1m)

Ukuran (W × D × Hmm)

215 × 550 × 500

230 × 570 × 520

Beurat (Kg)

34

35

35

52

52

54

SU6K ~ SU20K ( Single dina tur Tunggal kaluar )

model

SU6K

SU6KB

SU10K

SU10KB

SU15K

SU20K

Kapasitas (VA / W)

6k / 4.8K

6k / 4.8K

10k / 8k

10k / 8k

15K / 12k

20K / 16K

input tegangan

fase ingle dua garis + kawat taneuh, 220V ± 25%

batré tegangan

192V

Diwangun-di batre

NO

12V7AH × 16

NO

12V24AHx16

NO

NO

sora

≤55dB (Jarak 1m)

Ukuran (W × D × Hmm)

264 × 530 × 592

264 × 630 × 760

343 × 632 × 740

400 × 620 × 1110

343 × 632 × 740

Beurat (Kg)

53

98

91

120

110

122

ngasupkeun

prekuensi

50Hz / 60Hz ± 10%

faktor daya

≥0.95

hasil

Voltaseu

220V ± 0,5%

frékuénsi Stableness

50Hz / 60Hz ± 0.05% (DC Supply)

respon fana

Kaluaran dina 0 ~ 50% ~ 100% = 5%, respon = 10ms

distorsi harmonic

Liniér beban <3%, Non-linier beban <5%

kapasitas overload

110% ≥300 Min, 125% ≥10 Min, 150% ≥1 Min

Bentuk gelombang

sinus Wave

episiensi

UPS Kekecapan

≥91%

batre

Jenis Batré

Kalungguhan-Asam disegel, bébas pangropéa

ngecas Time

Saatos eta geus dicas pinuh, eta bisa dieusi jeung 90% kapasitas total sanggeus eta dieusian salami 8 jam

Sora Perhatosan

ngurangan batré

Alarm unggal 4 detik lamun kakuatan suplai ku batré sarta tanpa kakuatan utama.

Batré panyalindungan-tegangan low, alarem unggal sadetik.

Batré handapeun-tegangan panyalindungan, alarem kontinyu

lepat abnormal

alarem kontinyu

Board Panel LCD

LCD Témbongkeun

Kalayan tampilan tegangan input, tegangan output, frekuensi, tegangan DC, efisiensi daya kaluarannana (%), suhu

Lampu LCD

Main kakuatan, inverter, bypass, batré, gagal, overload

lingkungan luar

suhu

-10 ° C ~ 50 ° C

kalembaban relatif

0% ~ 93% (No kondensasi)

Kondisi operasi

Leuwih handap 3000 méter dpl (luhurna)

Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

Control otomatis Industrial
Equipment Médis
kantor Automation
Equipment produksi
Éléktronik & Telecom
Aeronautics & Astronautics
Tentara Téhnologi
jaminan System

UPS online

Prostar PDF logo 6000 Series Low UPS Frékuénsi 1KVA-30KVA

6000 Series low frequency up




Produk patali

WhatsApp Online Chat !