10-30KVA High Frequency Online UPS (3: 3)

10-30KVA High Frequency Online UPS (3: 3)

Panalungtikan rinci *

panalungtikan rinci
  • captcha

jéntré produk

spésifikasi

aplikasi

dokumén

solusi

UPS tinggi Frékuénsi

Jupiter Series 3P / 3P  UPS tinggi Frékuénsi  mangrupakeun versi dénsitas luhur ganda-konversi online UPS ku kakuatan faktor kaluaran 0,8. Mimitian ti 10KVA mun 30KVA, ayeuna teh dirancang di footprints leutik kalawan téhnologi DSP na input design koréksi faktor daya aktip pikeun mastikeun kaayaan tegangan kaluaran hadé, kualitas kakuatan jeung kinerja kakuatan sepanjang waktos. Na dual mains inputs bakal ngamankeun reliabiliti kakuatan di wewengkon turun naek kakuatan.

 

fungsi Fitur

 

1.Online téhnologi konversi ganda kalawan kontrol DSP

runtuyan Jupiter anu dilarapkeun téhnologi konversi ganda online mun éféktif ngawates ngalawan gangguan jaringan tur ngaktipkeun uptime beban luhur. A Digital Signal Processor (DSP) kontrol nyadiakeun solusi ningkat kalawan kinerja tinggi.

 

faktor daya 2.Output 0,8

Dibandingkeun jeung UPS online di pasar ayeuna, Jupiter runtuyan (PHT3110 ~ PHT3330) UPS frekuensi tinggi nyadiakeun faktor dayana kaluaran hadé nepi ka 0,8. Eta nawarkeun unjuk luhur jeung efisiensi keur aplikasi kritis.

 

Operasi mode 3.ECO keur hemat energi

Nawarkeun efisiensi saluhur 97% nepi ka motong pamakéan energi jeung ongkos. aplikasi kakuatan UPS via bypass statis, timely balik ka konversi ganda online lamun perlu timbul.

 

kakuatan 4.Emergency kaluar (EPO) fungsi

fitur ieu bisa ngamankeun tanaga jeung alat bisi kahuruan atawa emergencies lianna.

 

5.Wide rentang tegangan input (190V-520V)

runtuyan Jupiter masih bisa nyadiakeun kakuatan stabil ka alat disambungkeun handapeun lingkung kakuatan teu stabil.

 

6.50 / 60 Hz Frékuénsi Parabot Parobah Mode

frékuénsi kaluaran konci dina 50Hz atanapi 60Hz pikeun nyocogkeun kakuatan equipments sensitip.

 

Fitur utama

 DSP technology guarantees high performance

 faktor dayana Kaluaran 0,8

 angka batré adjustable

 generator cocog

 Active koréksi faktor daya dina sagala fase

 3-tahap design ngecas extendable pikeun kamampuan batre dioptimalkeun

 SNMP + USB + RS232 sababaraha komunikasi

 Alus N + X redundancy paralel

10KVA-30KVA  (Tilu-in na Tilu beluk)

model

PHT3310 (B)

PHT3315 (B)

PHT3320 (B)

PHT3330 (B)

Kapasitas

10KVA / 8KW

15KVA / 12KW

20KVA / 16KW

30KVA / 24KW

tahap

3-fase dina / 3-fase kaluar

batré tegangan

192A Default, 192V / 240V Selectable

240V

Lila-amprok Modél

Ukuran, D X W X H (mm)

592X250X826

815X250X826

Beurat Net (Kgs)

38

40

40

64

Modél baku

Ukuran, D X W X H (mm)

815X250X826

815X300X1000

Beurat Net (Kgs)

109

164

164

234

ngasupkeun

input tegangan

3 x 400 VAC (3-fase + N)

tegangan Range

190-520 VAC (3-fase) @ beban 50%; 305-478 VAC (3-fase) @ beban 100%

Range frékuénsi

46Hz ~ 54 Hz @ 50Hz

56Hz ~ 64 Hz @ 60Hz

kakuatan Factor

≧ 0,99 @ 100%

hasil

tegangan kaluaran

3 x 400 VAC (3-fase + N)

AC Peraturan tegangan (Batt. Mode)

± 1%

Range frékuénsi

(Nyingkronkeun Range)

46Hz ~ 54 Hz @ 50Hz

56Hz ~ 64 Hz @ 60Hz

 Frékuénsi Range (Batt Mode.)

50 Hz ± 0,1 Hz atanapi 60Hz ± 0,1 Hz

Rasio crest ayeuna

3: 1 (. Max)

distorsi harmonic

≦ 2% THD (linier beban); ≦ 5% THD (Non-linier beban)

mindahkeun Time

AC Mode mun Batt. mode

0 mdet

Inverter ka bypass

0 mdet

Gelombang (Batt Mode.)

Murni sinus Wave

episiensi

AC Mode

> 90,5%

> 91%

> 91%

> 91,3%

batré Mode

> 86%

> 87%

> 87%

> 88%

Mode eco

> 96%

> 96%

> 96%

> 96%

batre

Lila-amprok Modél

Jenis Batré

Gumantung kana aplikasi

Nomer batré

16Pcs (16-20Pcs adjustable)

20Pcs

Ngecas Ayeuna (Max.)

4A

4A

4A

12a

ngecas tegangan

273 VDC ± 1%

Modél baku

Jenis Batré

12V 9AH

Nomer batré

16pcs (16-20 adjustable)

16pcs (16-20 adjustable) string X2

20pcsX3 string

Has ngecas Time

9 jam cageur mun kapasitas 90%

Ngecas Ayeuna (Max.)

1A

2a

2a

4A

ngecas tegangan

273 VDC ± 1%

mamerkeun

LCD Témbongkeun

Status UPS, tingkat beban, tingkat batre, Input / tegangan Kaluaran, ngurangan otomatis, kaayaan Sesar

Sora Perhatosan

batré Mode

Sounding unggal 4 detik

batre low

Sounding unggal detik

mere kaleuwihan momotan

Sounding dua kali unggal detik

kasalahan

Continously sounding

lingkungan

Hawa sarta kalembaban

0-95% RH @ 0- 40 ° C (Non-condensing)

Luhurna operasi

<1000m

Level Noise akustik

Kirang ti 60dB @ 1 Méter

Kirang ti 65dB @ 1 Méter

manajemén

Smart RS-232 atawa USB

Windows® 2000/2003 / XP / Vista / 2008, Windows® 7/8, Linux, Unix, Mac

pilihan SNMP

manajemén kakuatan ti manajer SNMP na web browser

 Katerangan: spésifikasi Produk anu ngarobih tanpa aya bewara matuh. 

Pamaréntahan Department

jaminan Bank

kantor Automation

Precision Tambo Minangkabau Jeung Equipment

Server Room

Lembaga Panalungtikan ilmiah

Equipment Médis

Industrial otomatis

UPS tinggi Frékuénsi

Prostar PDF logo Jupiter Series UPS High Frequency (10KVA-120KVA)




Produk patali

WhatsApp Online Chat !