OEM na ODM Servics

OEM na ODM Servics

Prostar geus di OEM & ODM Layanan saprak yayasan taun 1998. Kalawan pangalaman euyeub kaayaan konsumén ti sakuliah dunya, Prostar weruh kumaha carana ngawula konsumén urang pangalusna di kustomisasi sarta publically dipikawanoh salaku salah sahiji panyadia nyieun husus pangalusna di industri. 

Dibandingkeun loba pabrik sejen, Prostar boga individu urang sorangan R & departemén D, tim rékayasa na division tooling. Unit bisnis individu prvide full-fungsi R & D on hadwér katut sofwérna papanggih syarat OEM & ODM.

Prostar sabenerna percaya yén layanan customer alus nyaeta neccessary. Ku kituna, Prostar paduli loba ngeunaan sanggeus-jualan na provids jandela pinuh waktos. Sakabeh nasabah anu meuli ti Prostar bisa meunang rojongan timely ku ninggalkeun urang pesen atawa nelepon konsumén hotline kami tina Kalurahan Rojongan urang.


WhatsApp Online Chat !