Kauntungan urang

Kauntungan urang

Prostar mangrupakeun produsén ngarah sarta éksportir of UPS, Inverter, modul Solar jeung batre. téhnologi kami canggih tur profésional, garis produksi lengkep, staf dialam Sistim perusahaan ketat mastikeun kualitas produk urang. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina produk kualitas, layanan na bedah, sarta yakin yén tilu aspék téh sarua penting pikeun mastikeun kasuksésan jangka panjang program purchasing luar negeri.

• Hiji tim unggulan nu geus ngalaman jeung pasar sarta ngabogaan kamampuhan teknis kuat pikeun ngaropea ongkos éféktif.

• jasa OEM / ODM dijieun ku 18 taun 'R & D pangalaman.

• Alat Industrial UPS dipaké pikeun Stadion Olimpiade kakuatan Beijing urang.

 

 


WhatsApp Online Chat !