bijil husus

bijil husus

Solusi énergi Prostar jeung métode nu ngadegkeun koperasi bisnis jeung teknis certificated of solid  yayasan.

Kalolobaan sertipikat lulus dunya-kelas dina prosés nguji persetujuan paling rigorous.

Ngaliwatan dékade usaha hébat, Prostar diliwatan ISO9001, IQNet, CE, TLC, RoHS, TUV ect. Sértipikat.

Ieu manajemén kualitas ketat tur ati méré klien kapercayaan hébat.

Pikeun taun, produk Anak geus diékspor ka Eropa, Amerika, Wétan Tengah sarta Asia, Afrika, North Amercia jsb 

Urang nyetél dealers ekslusif di Multi-nagara sarta vigorously dilegakeun UPS sarta pasar Solar.

 

ISO9001 bijil ISO14001 bijil
ISO9001 bijil ISO14001 bijil
 IQNET (9001) bijil  IQNET (14001) bijil
IQNET (9001) bijil IQNET (14001) bijil
 CE bijil  CE bijil
CE (EMC) bijil CE (LVD) bijil
 CE bijil  CE bijil
CE (EMC) bijil CE (LVD) bijil
 CE bijil  CE bijil
CE (EMC) bijil CE (LVD) bijil
 CE bijil  CE bijil -8
CE bijil CE bijil
 ROHS bijil  RoHS bijil
RoHS bijil RoHS bijil
 IEC bijil  IEC bijil
IEC bijil IEC bijil
Sertifikasi Konservasi énergi Sertifikasi Konservasi énergi
 Énergi bijil Konservasi  Énergi bijil Konservasi
 Supplier bijil Penilaian  Global Produsén bijil
 Supplier bijil Penilaian  Global Produsén bijil
PBB UNDP bijil PBB IAPSO bijil
PBB UNDP bijil PBB IAPSO bijil
PBB bijil ilo SONCAP bijil
PBB bijil ilo SONCAP bijil

WhatsApp Online Chat !