FAQ

  • Q: Naon graviti husus, sarta naha teu eta masalah?

    A: Asam sulfat henteu leuwih ti kimia leyur kana leyuran dumasar cai. Cai sulingan murni ngabogaan gravitasi husus, atawa beurat 1,000. Nalika kami ngaleyurkeun kimia dina cai nu, leyuran jadi heavier. Éléktrolit batré mangrupakeun leyuran cai jeung asam sulfat ku graviti husus tina 1,265 pikeun accu banjir jeung sabudeureun 1,310 pikeun disegel (diserep kaca mat) accu. Nu hartina kalayan accu AGM, leyuran asam nyaéta 1,310 kali heaver ti cai nyalira. The graviti husus bisa gampang diukur kalawan ngagunakeun hiji hydrometer batré, euweuh leuwih ti tube kalayan ngambang calibrated jero. Nu leuwih luhur ti graviti husus tina larutan dina tabung, nu leuwih luhur ngambang bakal numpak dina solusi. Ngan anjeun anu langkung buoyant dina cai uyah ti seger, uyah nu keur kawas nu kimiawi leyur dina cai. Kalayan ngomong yén, sakumaha batré anu janten pisan, dina kimia leyur getih kana piring kalungguhan. Nalika batre dieusian, éta mulih deui ka caina. Nalika ieu janten hardened dina piring, mangka disebut sulfation.

  • Q: Naon UPS ukuranana atuh milih?

    A:

    Kahiji, anjeun kudu nangtukeun syarat kakuatan pakakas anjeun saperti kieu:

    Nanggungkeun ka kantor asuransi nu parabot plugged kana toko kakuatan-disadiakeun batré teu ngaleuwihan dipeunteun kapasitas Unit UPS urang. Mun Kamampuh Unit dipeunteun téh ngaleuwihan, hiji kaayaan overload bisa lumangsung sarta ngabalukarkeun Unit UPS dipareuman atawa breaker circuit kana lalampahan.

     

    Mun sarat kakuatan pakakas Anjeun didaptarkeun di unit lian ti volt-AMPS (VA), ngarobah Watts (W) atanapi AMPS (a) kana VA ku ngalakonan itungan di handap. Catetan: di handap persamaan ukur Etang jumlah maksimum VA anu parabot tiasa nganggo, henteu naon anu ilaharna dipaké ku alat-alat nu iraha wae hiji waktu. Pamaké kedah nyangka sarat pamakéan janten kira 60% nilai handap.

     

    Kadua, estimasi syarat kakuatan saperti kieu:

    • _______ Watts (W) x 2.0 = _______ VA atanapi _______ AMPS (a) x 230 = _______ VA
    • Nambah totalna up pikeun sakabéh potongan parabot na kalikeun total ku 0,6 keur ngitung syarat sabenerna. Aya sababaraha faktor nu bisa mangaruhan jumlah kakuatan nu sistem komputer baris merlukeun. The total beban nu bakal nempatkeun dina toko batré-Powered teu kudu ngaleuwihan 80% kapasitas Unit urang.
  • Q: Curabitur ultrices commodo magna?

    A: Lorem Ipsum téh saukur téks dummy industri percetakan jeung Typeset. Lorem Ipsum geus baku téks dummy industri urang kantos ti 1500s, nalika hiji printer kanyahoan nyandak galley sahiji jenis na Lorem Ipsum téh saukur téks dummy industri percetakan jeung Typeset. Lorem Ipsum geus baku téks dummy industri urang kantos ti 1500s, nalika hiji printer kanyahoan nyandak galley sahiji jenis na Lorem Ipsum téh saukur téks dummy industri percetakan jeung Typeset. Lorem Ipsum geus baku téks dummy industri urang kantos ti 1500s, nalika hiji printer kanyahoan nyandak galley sahiji jenis na ...

  • Q: Naon a kakuatan INVERTER?

    Hiji Inverter téh bisa ngarobah tegangan batré (DC) kana alik ayeuna (AC) misalna 220V AC / 50Hz. Ieu bisa dihontal dina sababaraha cara. Ieu bisa dihontal dina sababaraha cara gumantung kana téhnologi sadia jeung karsa sahiji desainer nu. Dasarna urang gaduh tilu jenis utama inverters kakuatan, nyaéta: gelombang Square, dirobih Square Wave jeung sinus Wave.

    Leuwih rinci pikeun neuleuman Prostar inverter:

    http://www.prostarpower.com/inverter

  • Q: Square Wave Inverters

    Kaluaran inverters ieu mangrupakeun tegangan kuadrat 220V AC / 50Hz. Angger tegangan kaluaran mangrupa mindeng pisan taliti tur langsung gumantung kana tegangan input sarta dina beban kaluaran. Pasagi Wave Inverters mungkin gaduh efisiensi kacida luhurna keur beban résistif murni (cos pamanas phi = 1, misalna). Switch suplai kakuatan mode kawas anjeunna ngetik dina komputer (sakumaha beban) ogé bisa méré hasil anu alus lamun perda EMI anu patepung ku inverter nu.
    Beban anu gaduh masalah nalika dipaké kalawan gelombang pasagi inverters:

        • Sagala beban kalawan cos-phi lian ti 1 (beban induktif atawa kapasitif, misalna fans, kulkas, jeung lampu fluoresensi kalawan chokes)
        • lampu hemat energi jeung beban lianna kalayan dividers tegangan kapasitif. puncak ayeuna disababkeun ku lamping tegangan pisan lungkawing ngakibatkeun réduksi masif ti waktos hirup maranéhanana.
        • Gangguan (stripes bodas jsb) jeung noise audio dina Hai-Fi, video atawa TV unit.
        • Beban jeung kontrol fase, éléktronika sensitip.
        • motor listrik, aya dua masalah utama: motor ngajalankeun panas pisan alatan puncak ayeuna disababkeun ku gelombang pasagi, arah motor ngagem kaluar gancang alatan variasi torsi.
  • Q: Inverters PWM, dirobih Square Wave Inverters, Adaptasi sinus Wave Inverters jsb

    Sakabéh inverters ieu kudu di umum lamping tegangan seukeut tina gelombang pasagi inverters. Kecap "sinus" ieu ukur diwanohkeun ku urang marketing. Hijina Kauntungannana inverters ieu teh pangaturan tegangan kaluaran bebas tina tegangan asupan jeung beban.

  • Q: murni sinus INVERTERS gelombang

    Téhnologi ieu téh kaayaan tina seni pikeun sababaraha taun ayeuna. Taya alesan pikeun sagala téhnologi inverter lianna iwal harga. Gelombang sinus murni nyaéta "alam" gelombang sakumaha dijieun ku naon stasiun kakuatan sadia dina stop kontak témbok imah anjeun.
    Sakur mains beban sadia dijieun for kudu make jeung sinus gelombang listrik!
    Gelombang sinus inverters nu leuwih pajeulit jeung ngawangun sahingga hasilna ngaronjat waragad manufaktur. Bentuk gelombang sinus ieu disintésis ku hiji filter PWM tambahan dina kaluaran inverter nu. Konsumsi dianggurkeun rada luhur ti gelombang pasagi inverters. Kauntungan pangbadagna ieu kapanggih dina efisiensi tinggi na operasi bébas repot ampir sagala beban.

    Wincikan téknis MORE (Tinjauan):

        • 50 / 60Hz téhnologi: Isolasi jeung tegangan hambalan antara DC na AC samping kahontal ku trafo beusi. standar kaamanan kacida luhurna. Ngaronjat hirupna alatan ngurangan semikonduktor. Batré tindakan minangka gudang pikeun arus réaktif. Hijina disadvantage téh beurat luhur trafo beusi.
        • téhnologi frekuensi tinggi: unit ieu ngagunakeun a trafo HF pikeun hambalan isolasi / tegangan. Réduksi tina beurat tapi ngaronjat jumlahna bagian éléktronik. Efisiensi nyaeta sarupa 50/60 téhnologi Hz jeung beban résistif tapi euweuh kasempetan pikeun ngagunakeun batré salaku gudang pikeun arus induktif. Beban kalawan cos phi low bisa ngabalukarkeun masalah.
        • inverters frekuensi tinggi tanpa isolasi antara DC / AC: Ngan dipaké dina produk murah. Teu dianjurkeun alesan kaamanan, teu nepi ka teknologi titimangsa.
  • Q: Naon Inverter / Solar Batre?

    Inverter atanapi batré Solar kawas naon batré sejenna nyaeta salembar alat pikeun neundeun énergi pikeun pamakéan lamun diperlukeun. Ka tungtung ieu mangrupa batré inverter atanapi batré surya kudu miboga kamampuh ngecas na ngaropéa muatan pisan gancang. Kuring ogé bakal bisa nganteurkeun muatan sakumaha diperlukeun salila pamakéan.

    Rupa accu:

    Aya sawatara jenis accu, tapi urang ngan bisa ngajelaskeun jenis utama dumasar kana topik kami di dieu. Aya dasarna dua jenis: Deep siklus na siklus deet.
    6. accu Daur Deep boga sél pangsaeutikna jeung kandel. Pangabisa Hal ieu méré éta lalawanan anu nganteurkeun muatan nepi inverter ka extent gedé, nepi ka 60% atawa 80% dept of ngurangan tanpa cacad dina pelat atawa sél.
    7. accu siklus deet atawa accu traction gaduh nomer tinggi pelat ipis atawa sél mibanda kamampuhan pikeun ngurangan kalawan ayeuna tinggi keur waktu anu singget. Ngurangan berkepanjangan normal bakal ngabalukarkeun sél ka ruksakna. The accu siklus deet aya pangalusna pikeun mobil mimiti.

  • Q: CARA milih katuhu batré?

    Accu pikeun inverter atawa pamakéan tanaga surya anu dipeunteun pangalusna ti 100ah.
    Inverters kudu dijalankeun dina accu tina ukuran hade. Batréna kedah siklus buktina. Sacara umum, keur accu asam lead: nu pondok wanci ngurangan, anu nurunkeun énergi usable. Misalna: Mun batré anu bisa nganteurkeun 10 AMPS keur 10 jam, éta baris nganteurkeun 100 AMPS ukur pikeun 20-30 menit. Anjeun kudu milih ukuran batré pikeun hiji waktu operasi sababaraha jam kalayan beban Anjeun estimasi. Sajaba anjeun ngan kudu ngidinan pikeun ngurangan turun ka 60 nepi ka 70% kapasitas pinuh dina raraga ngaronjatkeun hirupna batré. Misalna: Hirupna tina batré anu bisa jadi 5000 ngurangan siklus kalawan ngurangan 20% per siklus. Batré anu sarua ngan bakal hirup salila kurang leuwih 2000 siklus ngurangan lamun unggal siklus mangrupa 40% ngurangan.
    Mangga buka kanggo inpormasi lengkep:   http://www.prostarpower.com/batteries 

  • Q: kumaha upami batré FUSES?

    fuses batré kudu ditempatkeun sacaket mungkin ka accu guna ngajaga sambungan kabel batré sakabeh. Dina hal pondok kabel, seuneu bisa lumangsung! Ieu kudu dipeunteun 25% luhur draw énergi maksimum ekspektasi tina bank batré. DC dipeunteun fuses anu pangalusna pikeun inverters.

  • Q: CARA milih kabel batré?

    DC ayeuna di kabel batré ngabalukarkeun nurunna tegangan nurutkeun ohm hukum V = R * 1. Salaku hidayah umum: 1m of 25mm2 sambungan kabel boga kira lalawanan tina 0,001 Ohm. nilai Ieu dikali hasilna ayeuna batré dina nurunna tegangan. Conto: RRC 3000/24 ​​kalayan beban nominal DC ayeuna kurang 125Amps, 1.5m jarak ti accu, V = 2 * 1,5 * 125 * .001 = 0,38 volt, dissipation panas dina kabel 60Watts kira! aplikasi ieu kudu gaduh 35mm2 atawa malah 50mm2. Teundeun inverter sakumaha raket jeung batré nu jéntré. Paké inverters kalawan tegangan input luhur lamun mungkin. Nu leuwih luhur asupan nilai DC anu kirang leungitna ayeuna tina kabel saperti efisiensi nu ngaronjat.

  • Q: kumaha bisa INVERTERS disambungkeun IN paralel?

    • Nangtung nyalira inverters: Paralleling téh ngan mungkin di sisi DC; sisi AC salawasna kudu jadi papisah. Pernah nyambung mains anjeun pikeun kaluaran inverter atanapi nyambungkeun nyimpen kaluar dua stand-nyalira inverters babarengan, karuksakan saharita moal hasil.
    • Grid dahar inverters: Paralleling nyaéta dimungkinkeun dina samping AC. DC Paralleling teu mungkin saprak optimasi MPP geus bisa dipigawé ku tiap inverter tunggal on widang surya na.
    • Sababaraha inverters nu kumaha ogé dirancang disambungkeun di paralel kalawan sababaraha sambungan husus dimaksudkan kanggo sinkronisasi frékuénsi sarta kakuatan kaluar nunda interconnections.
    • Pariksa pikeun sababaraha model Xantrex, ASP, sarta Victron inverters kanggo inpormasi lengkep.

    Rinci pikeun neuleuman:

    http://www.prostarpower.com/news/prostar-hybrid-solar-inverter-mixsolar-10kw-parallel-up-to-3-units-to-30kw

  • Q: Aya butuh DIODES séri widang surya?

    No! Fuses pikeun tiap string of modul surya anu cukup. Paké dua kali arus string pikeun sekering. Runtuyan diodes téh ukur dissipaters panas. Ku jalan kitu, diodes paralel anu diwangun kana buleud simpang kalolobaan modul surya.

  • Q: Naha grid disambungkeun INVERTER peryogi bumi sambungan jeung berat (25mm2) sambungan kabel?

    Fungsi utama sambungan kabel sambungan bumi téh panyalindungan kilat jeung suprési gangguan. Médan panel surya tindakan minangka anteneu anu bisa ngirimkeun gangguan akibat ngaganti lamping di inverter nu. The filter circuitry inbuilt téh ukur aktif kalayan sambungan bumi luyu.

  • Q: kumaha carana INVERTERS kalawan frékuénsi beda jeung / OR tegangan béda?

    Kalolobaan inverters PROSTAR nu sadia pikeun sagala rupa frékuénsi / tegangan. Béda rentang tegangan input oge mungkin. Tanya distributor anjeun kasadiaan lamun butuh nu inverter husus.

  • Q: Naha THE otomatis beban rasa CIRCUITRY NOT rasa Sababaraha beban?

    Aya sababaraha watesan kana circuitry beban sensing. Ti sirkuit ukur internal digunakeun pikeun sababaraha maksud nu béda, anu sensing tina beban pisan leutik bisa ngabalukarkeun masalah pikeun inverter nu. Drifts tina circuitry rasa leuwih suhu jeung tegangan ogé bisa ngabalukarkeun drift.

    Sababaraha lampu nyimpen énergi boga cos phi pisan goréng.
    Sababaraha beban anu kauninga neuleu tapi mareuman sanggeus 10 detik kusabab operasi ayeuna téh leuwih handap inrush ayeuna.
    Mindeng masalah ieu direngsekeun ku maké brand béda tina lampu. Urang baris ngaronjatkeun beban sensing jeung generasi saterusna inverters.

Loba ditanyakeun


WhatsApp Online Chat !