Wilujeng sumping di Prostar

Wilujeng sumping di Prostar

Foshan Prostar Élmu & Téhnologi Development Co., Ltd. mangrupa perusahaan babarengan invested ku AS, Taiwan jeung Daratan Cina kalawan leuwih ti sababaraha taun pikeun manufaktur sarta pangalaman dagang.

Prostar ieu nyetél dina 1998, specializes di desain jeung produksi kualitas luhur OEM na Prostar brand sorangan tina industri Uninterruptible Power Supply (UPS), Daya Inverter, panels Solar, sistem generasi Power Solar jeung sistem generasi Angin Power, sarta Darurat Power Supply ( EPS) ogé batré asam kalungguhan bébas-pangropéa. Prostar ngabogaan Desain pisan dialam profésional sarta Departemen Panalungtikan anu dianggo raket jeung konsumén pikeun ngembangkeun produk maranéhanana ogé ngarancang nu kantos ngembangna Prostar rentang brand. Babagian séjén kaasup Quality Control Center, purchasing & Center Produksi, sarta Penjualan na Service Palanggan Centre.Prostar téh kaluar liwat jawab kampanye bisnis jeung jasa dina Cina Daratan. Ngaliwatan dékade usaha hébat, Prostar geus dijadikeun poster branded runtuyan suplai kakuatan sarta accu loba dipaké dina widang keuangan, Telecom, kakuatan listrik, kimia bensin, keuangan sarta perpajakan Cina, sarta geus honorably commented ku klien. Nyandak jeung nyieun produk-kelas dunya kalawan dangong professionally earnest sakumaha tanggungjawab anak, Prostar insists on ulikan konstanta sarta inovasi pikeun narékahan pikeun naek gempungan anyar karir teh. Urang proudly lengket sumanget "kajembaran, Gotong royong, saing sarta Kreativitas".

Naha Pilih Us

  • Garapan 18 Taun '

    Garapan 18 Taun '

    18 taun pangalaman dina UPS, Inverter, panel surya sarta accu manufaktur sarta exporting.

    Maca deui
  • Hiji-eureun Meuli

    Hiji-eureun Meuli

    rentang pinuh ku suplai produk kakuatan, maturan salah-eureun meuli.

    Maca deui
  • Tim Penjualan profésional

    Tim Penjualan profésional

    Tim jualan profésional, maturan jasa Pribadi jeung dedicated.

    Maca deui
Prostar Kauntungan

Prostar Kauntungan

Prostar mangrupakeun produsén ngarah sarta éksportir of UPS, Inverter, modul Solar jeung batre. téhnologi kami canggih tur profésional, garis produksi lengkep, staf dialam Sistim perusahaan ketat mastikeun kualitas produk urang. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati dina produk kualitas, layanan na bedah, sarta yakin yén tilu ...
Baca Deui>
Tim profésional

Tim profésional

Prostar distinguishes sorangan ti parusahaan kakuatan séjén ku hasil rongkah eta delivers. pangabisa urang pikeun rutin ngahasilkeun hasil ieu asalna tina kombinasi unik urang sahiji kaunggulan handap: pangalaman unmatched sarta kaahlian; tolok ukur proprietary, metodologi pangalusna-prakték, jeung karya ...
Baca Deui>
Leyuran industri

Leyuran industri

Naha anjeun securing digitized poto kulawarga anjeun dina PC ngarep hiji, atanapi jutaan dollar data misi-kritis atawa pakakas dina kaayaan-of-nu-seni server parusahaan anjeun, Prostar boga solusi dibuktikeun. Prostar geus nyadiakeun kaamanan jeung perdamaian-of-pikiran jeung jutaan pamaké salaku pamimpin global dina panangtayungan kakuatan ...
Baca Deui>
Service jeung Rojongan

Service jeung Rojongan

Ngajadwalkeun a Inok kapasitas kakuatan bébas sarta Prostar Power Spesialis bakal estimasi pangabutuh kakuatan anjeun, ngaidentipikasi poténsi daérah masalah na nyarankeun leyuran ongkos-éféktif. Naon gé meunang: A roadmap kalawan tradeoffs design dipedar; syarat proyék lengkep, BOMs sarta spésifikasi; Harga akuisisi panghandapna keur naon ...
Baca Deui>

produk

pabrik Prostar sarta ékspor pikeun harga pangalusna kalayan kualitasna alus sarta UPS béaya rendah, Inverter, accu Panyimpenan, Solar Panels na Solar System Power salila sababaraha taun.

  • UPS
  • Inverter
  • batre
  • modul surya
  • Sistim tatasurya

bijil husus

(1) ISO9001 bijil
(2) ISO14001 bijil
(3) IQNET bijil
(4) bijil CE
(5) bijil CE
CE bijil
(7) ROHS bijil
(8) ROHS bijil
(9) sertifikasi Konservasi énergi
(10) Supplier bijil Penilaian

video Synopsis

Prostar News

solusi

  • 1998

    01998

    taun Didirikeun
  • 18

    018

    Taun Trade Internasional
  • 25

    025

    Insinyur teknis
  • 80

    080

    Exporting Nagara

Prostar mangrupakeun profésional UPS Solusi Provider & Ahli énergi di Cina.

The UPS geus dipasang dina 2015, sarta ayeuna teh bisa dipake jadi alus sangkan jauh, kualitas nu geus alus teuing. Jadi Jigana Prostar mangrupakeun produsén up dipercaya jeung supplier. Téh mangrupa pangalaman nice cooperate jeung Prostar.
The UPS geus dipasang dina 2015, sarta ayeuna teh bisa dipake jadi alus sangkan jauh, kualitas nu geus alus teuing.  Jadi Jigana Prostar mangrupakeun produsén up dipercaya jeung supplier.  Téh mangrupa pangalaman nice cooperate jeung Prostar.  Harita

Bapak Long Nguyen Penjualan Manajer

Prostar Low frékuénsi UPS industri pisan alus keur mayungan mesin compressor urang.
Sarta Prostar geus salawasna ngagulung leuwih ka tukang nepi ka minuhan kaperluan syarat staffing abdi sipatna pasti ngajual pikaresep keur parusahaan kuring.
Prostar Low UPS industri frékuénsi pisan alus keur mayungan mesin compressor urang. <br /> Jeung Prostar geus salawasna ngagulung leuwih ka tukang nepi ka minuhan kaperluan syarat staffing abdi sipatna pasti ngajual pikaresep keur parusahaan kuring.  Harita

Bapak Latoya Zainale Insinyur Senior

Prostar UPS ieu dipilih alatan profesionalisme jeung kamampuhna nyadiakeun produk kualitas alus, sarta wareg sanggeus-jualan jasa. Prostar mangrupakeun partnership hargana nu urang neruskeun cooperate sareng maranehna di hareup.
Prostar UPS ieu dipilih alatan profesionalisme jeung kamampuhna nyadiakeun produk kualitas alus, sarta wareg sanggeus-jualan jasa.  Prostar mangrupakeun partnership hargana nu urang neruskeun cooperate sareng maranehna di hareup.  Harita

Bapak Volker Mangapis Insinyur Senior

Prostar up anu salawasna ngalaman, profésional sarta minuhan kualifikasi nu dipénta. Keur 5years kaliwat aranjeunna geus partnered kalawan parusahaan urang, kuring confidently bisa bales on produsén Prostar of UPS.
Prostar up anu salawasna ngalaman, profésional sarta minuhan kualifikasi nu dipénta.  Keur 5years kaliwat aranjeunna geus partnered kalawan parusahaan urang, kuring confidently bisa bales on produsén Prostar of UPS.  Harita

Bapak Callum Kai Manajer Umum

pabrik abdi geus dipaké pikeun Prostar UPS leuwih 5years saacan ayeuna. Sarta kami milih Protar janten panjang waktos cooperator kami lantaran thy gaduh ngaréspon gancang pisan sarta aksi pikeun konsumén, sarta maranéhna ngalakukeun pakasaban agung ngahasilkeun up kalawan kualitas pohara alus sarta harga ogé. Gemblengna, Kami pisan gumbira jeung hubungan jeung karya kalawan Prostar.
pabrik abdi geus dipaké pikeun Prostar UPS leuwih 5years saacan ayeuna.  Sarta kami milih Protar janten panjang waktos cooperator kami lantaran thy gaduh ngaréspon gancang pisan sarta aksi pikeun konsumén, sarta maranéhna ngalakukeun pakasaban agung ngahasilkeun up kalawan kualitas pohara alus sarta harga ogé.  Gemblengna, Kami pisan gumbira jeung hubungan jeung karya kalawan Prostar.  Harita

Bapak Chukwuemeka Okpara langsung Manajer

Prostar pasangan bisnis dipercaya abdi. kualitas alus tur efisiensi tinggi panel surya sareng harga kalapa ngajadikeun bisnis urang tumuwuh nepi gancang
Prostar pasangan bisnis dipercaya abdi.  kualitas alus tur efisiensi tinggi panel surya sareng harga kalapa ngajadikeun bisnis urang tumuwuh nepi Harita gancang

Mr.Ankit Desai Téknis Insinyur

Prostar bisa nyadiakeun lengkep solusi sistim tatasurya. Mah nuju hiji 40kw kaluar sistim tatasurya grid dina 2012, eta berpungsi sampurna dugi ayeuna. Simkuring resep produk Prostar urang.
Prostar bisa nyadiakeun lengkep solusi sistim tatasurya.  Mah nuju hiji 40kw kaluar sistim tatasurya grid dina 2012, eta berpungsi sampurna dugi ayeuna.  Simkuring resep produk Prostar urang.  Harita

Mr.Arif Mirza Manajer Umum

Éta némbongkeun kami hiji garis produksi PV surya unggulan ngadatangan. Tutuwuhan motong sél surya, assembly patri, modul laminator pinuh otomatis produksi kalawan produktivitas tinggi. The nguji kualitas tur ngawaskeun pisan rigorous.
Éta némbongkeun kami hiji garis produksi PV surya unggulan ngadatangan.  Tutuwuhan motong sél surya, assembly patri, modul laminator pinuh otomatis produksi kalawan produktivitas tinggi.  The nguji kualitas tur ngawaskeun pisan rigorous.  Harita

Bapak Md.Akram Hossain Manajer Umum

mitra

client2
client3
Intel
VFM-Téhnologi
kakuatan
Aia
Olimpiade Beijing
RS st.joseph
CGN
Cina Telecom
TDB
Sinopec
Bandara Internasional Hongkong
epoch
YOKOWO
Tower Canton
Bank Cina
listrik
Truong Thanh JSC
greenpower
client1

Panalungtikan rinci *

panalungtikan AYEUNA
  • captcha